Nadia Shilas nyfødte søn indlagt

Nadia Shilas søn på kun en måned er indlagt på grund af rystelser i øjnene.

Af Rikke Lynge - 15. marts 2021 kl. 19:25

Den 17. februar kl. 13.43 blev Nadia Shila, som er kendt fra tv-serien ‘De unge mødre’, mor for fjerde gang. Lille Henry kom til verden med en kampvægt på næsten fem kilo og var intet mindre end 58 cm lang. Nadia Shila har været fulgt meget gennem sin graviditet, da lægerne først mistænkte noget på den lille drengs hjerte og derefter skulle nyre og tarmene tjekkes. Heldigvis viste det sig, at alt var fint, men nu er den lille dreng blevet indlagt.

– Henry er desværre en tur på NICCU (Neonatal therapists caring for critically ill babies red.). Han gør noget besynderligt med øjnene, og vi mistænker nystagmus, men selvfølgelig skal alt udelukkes, så lige nu venter vi på svar på MRI (også kaldet MR-scanning), venter på neurologerne og venter på en øjenlæge, skriver Nadia Shila på Instagram og uddyber i kommentarsporet.

LÆS OGSÅ: Cecilie afslører nye detaljer om datterens navn

– Hans øjne hopper og ryster. Det er svært at forklare, men det ser meget underligt ud, og det er ikke noget, jeg har set med mine andre børn, forklarer Nadia Shila.

Flere af Nadia Shilas følgere spørger ind til, om det kan være epilepsi, men det har lægerne ifølge Nadia Shila udelukket.

LÆS OGSÅ: Puk Elgård stopper

– Lige nu ser hans MRI fin ud, så de mistænker ikke umiddelbart epilepsi. Lige nu mener de, det er nystagmus, så han bliver tilknyttet deres øjenlæge her på CHLA (Børnehospital i Los Angeles red.), skriver Nadia Shila 14 timer efter Instagramoplaget er publiceret.

LÆS OGSÅ: Signe brugte seks år på fertilitetsbehandlinger: Det kan sagtens blive et godt liv alligevel

LÆS OGSÅ: Ærlige Simone: Jeg har følt mig som en fucking dårlig mor

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Nadia Gozdan (@nadiashila)