Nadia Shila har født

Den tidligere ‘De unge mødre’-deltager er blevet mor for fjerde gang.

Af Lykke Buhl - 18. februar 2021 kl. 09:51

Den tidligere ‘De unge mødre’-deltager Nadia Shila har i går eftermiddag amerikansk tid født hendes og ægtemanden Jeremys lille søn Henry.

– Lille Henry vejer næsten 5 kg og er 58 cm lang! Velkommen til verdenen lille mus, skriver Nadia Shila på Instagram.

LÆS OGSÅ: Gravide Nadia Shila: Frygter downs

Men det var ikke nogen nem fødsel, og lille Henry endte derfor med at komme til verden ved kejsersnit.

– Klokken 13:43 den 17 Feb 2021 blev denne her herlige basse født. Jeg gik I fødsel den 16 Februar og nåde helt op på 8 1/2 CM åben inden at det gik I stå. Så vi tog et kejsersnit, forklarer hun i opslaget.

Herunder kan du se den søde lille ny

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Nadia Gozdan (@nadiashila_)

LÆS OGSÅ: Heidi om Nadia Shilas graviditet: Jeg bliver mormor for sjette gang

Nadia Shila har tidligere fortalt, at lille Henry ikke var planlagt, men meget ønsket. Hun har også tidligere været åben omkring, at det blev mistænkt, at sønnen havde downs syndrom og hjertefejl, hvorfor familien har været til flere scanninger og prøver.

Nadia Shila og Jeremy har i forvejen børnene Hope og Hayden sammen. Derudover har Nadia Shila fra et tidligere forhold sønnen Kyle, der er anbragt i Danmark, mens Jeremy har datteren Aile fra et tidligere forhold.

Nadia Shila og Jeremy og deres nu snart tre fælles børn bor sammen med Nadia Shilas mor Heidi i en lejlighed tæt ved den amerikanske by Long Beach i det sydlige Los Angeles i staten Californien.