Ærlige Simone: Jeg har følt mig som en fucking dårlig mor

Lille Vilmar havde en hård start på livet, og det gjorde det svært for Simone at finde sig til rette i rollen som mor.

Af Lykke Buhl - 14. marts 2021 kl. 18:55

I deres nye program ‘Philip May & Simone‘ deler ‘Paradise’-parret Philip May og Simone Hvenegaard ærligt ud af den første tid som forældre til sønnen Vilmar, der kom til verden i december måned.

Det har bestemt ikke været let. Fødslen var dramatisk, da Vilmar sad fast og ikke kunne få luft, og derfor måtte han trækkes ud og endte med at være låst og skæv i kroppen. Og af de samme grunde blev Simones start på rollen som mor også svær.

LÆS OGSÅ: LISTE: De kendtes specielle børnenavne

– Der har været rigtigt mange efterreaktioner. Jeg har været meget bange. For det første at tage fat i Vilmar, fordi han har været så skrøbelig, han har jo haft så ondt jo, så bange for at tage det her lille barn, fordi han bliver så ked af det hver gang. Jeg har haft den her berøringsangst, fordi hans første levetid har været så dramatisk, altså den første oplevelse med berøring har været negativ for ham, åbner Simone op i det seneste afsnit af discovery-programmet.

– Ikke nok med det, så har jeg jo angst for, at han ikke trækker vejret, fordi det gjorde han jo ikke, da han kom ud, fortsætter hun.

Lille Vilmar havde en svær start på livet

Philip og Simone og lille Vilmar har nu deres helt eget program (Foto: Jacob Jorp Hansen/Discovery Networks)

LÆS OGSÅ: Philip planlægger at spise Simones moderkage

Bryder sammen

Det er tydeligt, at Simone og Philip har vendt deres svære start på familielivet mange gange med hinanden, og at de bakker hinanden op i processen. Ikke mindst når Simone har følt sig utilstrækkelig som mor.

– Så er der det med amning, ja. Der har jeg så, som jeg også sagde, ikke turdet at tage fat i ham, og så har jeg prøvet alligevel at lægge ham til, og det har så ikke fungeret. Min tålmodighed havde været væk. Så det har været frustrerende ikke at kunne amme ham, og så har jeg følt mig som en fucking dårlig mor, siger Simone, før Philip straks modsiger hende:

LÆS OGSÅ: Lenny i kærestesorger: Jeg har tabt syv kilo

– Men det har vi talt om, det er det sidste, jeg synes, du er. Der er jo andre ting, der spiller ind, forklarer Philip, mens Simone bryder ud i tårer.

– Man bliver ikke en god mor af at amme, du har allerede vist hvor sej en mor, du er, trøster han.

Herunder kan du se klippet, hvor Simone og Philip ærligt taler om tiden efter fødslen

‘Philip May & Simone’ kan ses på discovery+, hvor der er nye afsnit hver torsdag.