Mascha Vang sælger huset: EDC blev lagt fuldstændig ned

I går var der åbent hus hos Mascha i Dragør fra tidlig morgen til sen aften.

Af Emilie Holm Egebro - 24. september 2018 kl. 13:27

Der er ikke langt fra tanke til handling, når man er så stormende forelsket, som Mascha Vang og kæresten Troels. De har ikke lagt skjul på, at det føles helt rigtigt mellem dem, og derfor tog Mascha en beslutning, som hun aldrig havde troet, hun ville tage. Hun fortalte nemlig tidligere på sommeren, at hun ville flytte til Jylland, og jagten var sat ind på et fælles hus med kæresten.
I starten af denne måned kunne en glad Mascha fortælle, at hun og Troels havde fundet drømmehjemmet i Kolding, som de overtager 1. december.
LÆS OGSÅ: Mascha Vangs datter bliver filmstjerne
LÆS OGSÅ: Reality-babe i sorg: Gravid udenfor livmoderen
Det betyder dermed, at Maschas hus i Dragør nu er blevet sat til salg for 4,4 millioner hos EDC. Og der har bestemt været gang i henvendelserne indtil videre:
– EDC har aldrig haft et hus, der har været set så mange gange, som der er blevet set på mit, så de blev fuldstændig lagt ned. Siden gik simpelhen ned. Så der er kæmpe interesse. Vi bliver overrumplet af folk, der gerne vil købe det. Så det er virkelig dejligt, fortalte Mascha lørdag aften, da Realityportalen.dk mødte hende til Guldtuben.
LÆS OGSÅ: CHOK! Fie Laursen hentet af ambulance til Guldtuben-efterfest

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Princess Natascha flytte til rolige omgivelser med fugle


LÆS OGSÅ: Princess Natascha: Man kan blive afhængig af at være gravid
– Ingen har set det endnu, men imorgen holder vi åbent hus, så det er booket op fra morgen til aften med fremvisninger. Så nu må vi se, hvad der sker. Dem, som kommer, er nogen, der er helt klar til at købe. Man kan ikke bare komme for at kigge, og man kan heller ikke komme, hvis man skal have solgt noget først for at det kan lade sig gøre. Man skal være helt bankklar, forklarede Mascha.
Hun fortæller desuden, at Troels’ hus i Kolding endnu ikke er sat til salg, men at det bliver det inden længe.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT: Paradiso har spillet på fodboldlandsholdet
LÆS OGSÅ: CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program
Se hele interviewet med Mascha øverst i artiklen, hvor hun også fortæller, hvordan det rent praktisk kommer til at fungere med Hollie Nolia og weekenderne hos hendes far på Sjælland. 
Se også Maschas hus og salgsannoncen HER! Hun købte det selv tilbage i marts 2016, hvor hun gav 3.775.000 kroner for det.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi: Derfor svindlede vi
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard afslører kønnet: Vi venter os en ..