Lyver ung mor om søns sygdom?

Af Louise Vilsbøl - 7. juni 2021 kl. 19:25

Den 17. februar kl. 13.43 blev Nadia Shila, som er kendt fra tv-serien ‘De unge mødre’, mor for fjerde gang. Nadia Shilas fjerde graviditet har dog ikke været nem. Først mistænkte lægerne, at der var noget galt med den lille drengs hjerte, og derefter skulle nyrene og tarmene tjekkes. Heldigvis viste det sig, at alt var fint, men i marts måned blev Henry indlagt og MR-scannet med mistanke om nystagmus, som er sitrende øjenbevægelser.

LÆS OGSÅ: Ærlige Simone: Jeg har følt mig som en fucking dårlig mor

Mistanken viste sig desværre at holde stik, og Henry fik diagnosen medfødt nystagmus. Det betød ifølge Nadia Shila, at lægerne mistænkte blindhed eller delvis blindhed, fordi han er sensitiv overfor lys og har ikke nogen blinkerefleks, når man kommer tæt på ansigtet eller laver hurtige bevægelser. Men den diagnose er det ikke alle, der tror på.

– Det er kommet mig for øre, at der (selvfølgelig) er nogen, der tvivler på, hvorvidt Henry har syns-problemer, fordi jeg ikke skriver om det, så jeg gentager lige igen, hvad jeg mange gange har sagt. Henry har tid til sin intake på CHLA ved sin neuro opthamologist i juni, indtil da ved vi ikke, hvordan det står til med hans syn. Han har STADIG nystagmus (nej, det er ikke bare forsvundet natten over), men umiddelbart tracker han okay, når han ligger ned. Når man har ham siddende op, holder han ikke øjenkontakt og har svært ved at fokusere, skriver Nadia Shila på Instagram og fortsætter:

SE BILLEDERNE: Så søde var ‘Forsidefruerne’ som børn

– Hans nystagmus er dog blevet bedre og mere “kontrolleret”, men det kommer også helt an på, hvordan han holder sit hoved, for som mange andre med Nystagmus, så har han et nulpunkt. Umiddelbart vil jeg sige, at han kan se, men hvor meget ved vi ikke. Når det så er sagt, så er han en glad og goofy lille fyr. Han følger alle sine milepæle og prøver allerede nu at komme op på knæene (man skal jo følge med sine søskende) lol. Han har en dejlig rutine og sover godt om natten. Og så er jeg bare så mega stolt over at være hans mor!

Nadia Shila afviser altså, at hun skulle lyve om sin søns sygdom, som der ellers florerer rygter om på diverse Facebook-sider, hvor deltagere og tidligere deltagere i ‘De unge mødre’ debatteres.

Nadia Shilas mor, Heidi, har efter artiklens publicering sendt et dokument til Realityportalen, som viser, at Henry har en tid ved børnehospitalet i slutningen af juni, hvor hans syn altså skal tjekkes.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Fetterlein afslører vild fejl i tatovering

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager indrømmer: Jeg gør det for pengene

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia Gozdan (@nadiashila_)