‘De unge mødre’-deltager indrømmer: Jeg gør det for pengene

Den unge mor Majbrit Balleby tør godt indrømme det.

Af Rikke Lynge - 5. juni 2021 kl. 18:55

Majbrit Balleby fra den populære tv-serie ‘De unge mødre’ bruger mange timer på sit studie, og det gør hun af en grund.

– Selvom jeg ikke rigtig vil indrømme det, så tror jeg, at det her med uddannelse og job hænger sammen med, at jeg gerne vil kunne bo i et hus, og jeg vil gerne kunne købe alt, hvad Ella mangler. Selvom jeg nok ikke vil indrømme, at jeg er lidt materialistisk på det punkt, så er jeg jo nok, fortæller Majbrit i program-seriens sæsonafslutning på discovery+ og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Ung mor får job hos ‘Paradise’-par

– Så jo, uddannelse og job er rigtig vigtig for mig, fordi det er det, der er med til, at vi får mere frihed økonomisk i vores familie, så vi kan tage ud og rejse, få et lækkert hus, og Ella kan få alverdens ting, som jeg jo gerne vil kunne give hende.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard åbner op: Derfor fik jeg fjernet min datter

Majbrit bor i Ringe med datteren Ella og kæresten Thomas. Hun er med i ‘De unge mødre’ med budskabet om, at man skal kunne elske sin mor-krop.

Se klippet herunder fra sæsonafslutningen af ‘De unge mødre’ og se hele afsnittet på discovery+.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Familien fra Bryggen’-stjerne i slem ulykke

LÆS OGSÅ: Udfordringer i forholdet: Remee og Mathilde overvejer familiesituationen

Læs mere om