Luksussen fortsætter: Her holder Geggo og Cengiz honeymoon

Nu er det nygifte ‘Familien fra Bryggen’-par taget på bryllupsrejse i luksuriøse rammer.

Af Katja Gasiorowski - 9. maj 2019 kl. 15:16

For blot halvanden uge siden blev ’Familien fra Bryggen’-parret Geggo og Cengiz smedet sammen, da de sagde ja til hinanden på Kokkedal Slot i Nordsjælland.
– Den mest magiske weekend i mit liv. Jeg har aldrig været mere forelsket, skrev Geggo om brylluppet på sin Instagram-profil efter festlighederne.
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Realityhunk beskyttede Geggo og Cengiz

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: Efter vild bryllupsfest: Her er fremtiden for ‘Familien fra Bryggen’
– En helt igennem fantastisk bryllupsweekend er slut, og jeg har fået min kone med hjem! Jeg elsker dig af hele mit hjerte, og jeg glæder mig til, at jeg skal tilbringe resten af livet med dig, lød det fra Cengiz.
LÆS OGSÅ: CUTE! Så fin var Alba som brudepige til Geggo og Cengiz’ bryllup
Efterfølgende holdt de en vild og luksuriøs fest med familie og venner, som løb op i omkring en halv million kroner, afslørede Geggo få dage efter brylluppet.
Men selvom festen ikke var billig, så er der stadig plads i bryllupsbudgettet til en vaskeægte honeymoon sammen med datteren Alba – og nu er den lille familie altså rejst til USA – nærmere bestemt Miami.
LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup
LÆS OGSÅ:Derfor frygtede Linse at følge Geggo op ad kirkegulvet

Luksus i lange baner

På selve bryllupsdagen holdt parret sig ret tavse på de sociale medier, da de formentlig havde travlt med at fejre dagen og kærligheden. Men her på bryllupsrejsen har de tilsyneladende lidt mere overskud til at opdatere deres følgere fra destinationen, som i den grad matcher brylluppet, når det kommer til luksus.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3
På Cengiz’ Instagram-story kan man følge den lille families rejse hele vejen fra Københavns Lufthavn til Florida, som foregår på første klasse. Her viser han også deres eksklusive hotel med pool og træningscenter frem samt Ferrari-biler og overdådige kager fra restaurantkæden Cheesecake Factory.
LÆS OGSÅ: Linse efter sæsonafslutning: Den stærkeste sæson nogensinde
På hustruens Instagram-story tegner der sig et lige så luksuriøst et billede af ferien i det solrige Miami. Geggo tager sine følgerne med på cruisetur i en lækker cabriolet, ligesom hun også viser sine deres kæmpe suite frem, som har stor balkon og imponerende havudsigt. Billederne bærer også præg af afslapning, hvor Cengiz og Alba tager sig en lur, mens Geggo nyder en smoothie ved poolen.
Se de lækre billeder og videoer på Cengiz’ Instagram-story HER under fanen ‘Miami’.
I klippet herunder kan du se Geggo indrømme, at hun vist har brugt lidt for mange penge på brylluppet.

LÆS OGSÅ: Geggos rørende hyldest: Sådan var Mopper med til brylluppet