Efter vild bryllupsfest: Her er fremtiden for 'Familien fra Bryggen'

Det ligger allerede nu fast, at der kommer flere afsnit af ‘Familien fra Bryggen’.

Af Jonas Sand - 3. maj 2019 kl. 10:02

Den 15. sæson af ‘Familien fra Bryggen’ blev torsdag aften afsluttet med et brag af en fest, da Geggo og Cengiz endelig blev gift og fik lov til at fejre deres kærlighed.
Og det ligger allerede nu fast, at det store bryllup ikke er det sidste, man kommer til at se til familien på TV3. Der kommer nemlig en ny sæson af ‘Familien fra Bryggen’.
– Vi er meget glade for ’Familien fra Bryggen’, og derfor vender programmet selvfølgelig tilbage. Hvornår kan vi desværre ikke afsløre, siger Kenneth Kristensen, programdirektør hos Nordic Entertainment Group Danmark, til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Princess Natascha fortæller, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ:Derfor frygtede Linse at følge Geggo op ad kirkegulvet
Du kan derfor allerede begynde at glæde dig til endnu flere afsnit med Geggo, Cengiz, Linse og resten af familien – og hvis det står til dem, så kommer der mange flere afsnit. Det fortalte Linse sidste år til Realityportalen.
– Jeg vil lave ‘Familien fra Bryggen’, indtil jeg bliver Mopper og til sidst dør. Og indtil Alba bliver Mopper og dør. Lige så længe, der findes flow-tv – eller nej, det behøver vi faktisk ikke, for vi går bare digitalt, sagde Linse med et grin og fortsatte:
– Ej, vi bliver ved, indtil TV3 sparker os ud, eller når seertallene ikke er gode nok længere. Men det er de. Vi har ingen intentioner om at stoppe nu. Vi havde brug for pausen, men ellers har vi altid sagt, at vi vil blive ved, så længe vi synes, det er hyggeligt og sjovt. Og det gør vi bestemt stadig, slog Linse fast.
LÆS OGSÅ: Geggos rørende hyldest: Sådan var Mopper med til brylluppet
I klippet herunder kan du se Geggo indrømme, at hun vist har brugt lidt for mange penge på brylluppet.