Derfor frygtede Linse at følge Geggo op ad kirkegulvet

Linse bekymrede sig over, at det traditionelt er brudens far – og ikke mor – der giver sin datter bort.

Af Lykke Buhl - 2. maj 2019 kl. 21:00

I weekenden holdt Geggo og Cengiz deres storslåede bryllup på Kokkedal Slot, og her havde mor Linse fået en helt særlig rolle.
Hun skulle nemlig give sin datter væk, da hun var blevet bedt om at følge Geggo op ad kirkegulvet til vielsesceremonien. Hvilket ellers er en rolle, der er forbeholdt brudens far. Derfor frygtede Linse, at det ville være mærkeligt, når det var hende, der førte Geggo op ad kirkegulvet.
LÆS OGSÅ: Geggos rørende hyldest: Sådan var Mopper med til brylluppet
– Geggo har ikke nogen far, og det er sgu lidt nederen for hende, at det skal være mig, der fører hende op  Jeg tror bare, det er traditionen, så jeg tænkte, det måske var lidt akavet, at det var mig, afslører Linse til Realityportalen.
Heldigvis blev det hverken underligt eller akavet, da Linse gav Geggo bort til hendes ægtemand Cengiz.
– Det var rigtig, rigtig dejligt, og det føltes så rigtigt. Jeg har jo altid været mor og far, så det var ikke mærkeligt, det var lige som det skulle være. Det var endnu bedre, end jeg havde regnet med, fortæller Linse.
LÆS OGSÅ: Så vildt var Geggo og Cengiz’ bryllup: Fyrværkeri, helikopter og ‘X Factor’-optræden

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor den unge mor Camilla Framnes forvandler sig til en smuk brud

LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-Didde i dyb sorg: Jeg har aldrig følt mig så alene

Mistede sin særlige rolle

Et par dage før brylluppet fik Linse ellers en besked fra Geggo, der fik hende til at gå i panik.
– På beskeden kunne jeg forstå, at jeg ikke skulle følge hende op alligevel, og jeg blev bare sådan: “nej, nej, nej”. Jeg var lige ved at tude hjemme i min sofa. Men så skrev hun: “Du skal følge mig op”, det var bare et eller andet med, at jeg skulle have Alba med ned ad gulvet, griner Linse.
LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne i ‘Vild med dans’: Det var et væddemål
Hun fortæller, at både hende og Geggo var meget glade for, at det blev hende, der gav Geggo væk, og at brylluppet generelt var en fantastisk oplevelse.
– Det var det bedste bryllup i hele verden. Det var så gennemført og hyggeligt, og det var stilet og tjekket og samtidig skide afslappet og i deres ånd, og det synes jeg bare, de klarede til UG, det gjorde de sgu, fortæller Linse.
Se alle de smukke billeder fra bryllupsafsnittet i galleriet øverst i artiklen
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz tager drastisk beslutning om brylluppet
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde scorede sin chef på McDonalds