Linse efter sæsonafslutning: Den stærkeste sæson nogensinde

Selvom Linse frygtede, at denne femtende sæson af ‘Familien fra Bryggen’ ville miste seere, så synes hun, at alle afsnittene er stærke.

Af Lykke Buhl - 3. maj 2019 kl. 09:03

I går aftes rullede det sidste afsnit af ‘Familien fra Bryggen’ sæson 15 overskærmen. Her blev seerne inviteret med til Geggo og Cengiz’ storslåede bryllup.
Forud for det har seerne hver torsdag kunnet følge med i den folkekære families skøre liv i TV3-programmet.
LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup
Det har været en sæson, hvor vi desværre har måtte undvære afdøde Mopper, men til gengæld har kunne følge med i alt fra da Linse og Dittes fik lavet ansigtsoperationer i Litauen, da Cengiz tog på flettekursus, for at lære at flette Albas hår, eller da Lebbe-Lone gav Linse en lummer gave til da Linse mødte en sød fyr.
– Det har fandme været en power sæson. Jeg synes, den har været meget, meget stærk, fortæller Linse og uddyber, hvorfor denne femtende sæson var særligt god:
– Jeg tror bare, vi har været på dupperne alle sammen og har skullet nogle fede ting. Jeg ved fandme ikke hvorfor – altså vi er jo stærke, ellers kunne vi jo heller ikke blive ved med at lave det, så de andre sæsoner er jo også stærke, men jeg synes bare, den her har været ekstra stærk, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-Didde i dyb sorg: Jeg har aldrig følt mig så alene

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Princess Natascha fortæller, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: Åh åh! Jytte ødelægger det for Linse

Ingen slappe steder

Linse fortæller, at hun synes, denne femtende sæson også har været særligt god, fordi indholdet har holdt en høj kadence hele vejen igennem.
– Nogle gange på en sæson, når man laver så mange afsnit, som vi gør, når man laver 10-12-14 afsnit, så er der jo altid et eller to, hvor man siger “jo, det er fint nok, men det var ikke det bedste afsnit”, og det synes jeg slet ikke, der har været i den her sæson. Jeg synes, de har været meget stærke alle sammen.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz vil spise min moderkage
Til forpremieren på sæsonen var både Linse og Moster Niller også enige om, at sæsonen startede med det bedste indledende afsnit, der har været i ‘Familien fra Bryggens’ historie.
– Den her sæson giver vi altså lige lidt ekstra. Det er også et af de bedste første afsnit, jeg nogensinde har set, forklarede Moster Niller dengang.

Frygtede at miste seere

Dog afslører Linse nu, at hun faktisk var bange for, at denne nu afsluttede femtende sæson ville miste seere i forhold til tidligere.
– Vi har også nogle flotte seertal, når man også tænker på, at det bliver sat på Viaplay en hel uge før nu, så jeg var sgu nervøs for, at man ikke kan samle seerne mere, men det kan man i hvert fald. Vi har et meget stabilt seertal, fortæller ‘Brygge’-baben.
LÆS OGSÅ: CUTE! Så fin var Alba som brudepige til Geggo og Cengiz’ bryllup

Synes du også, at denne sæson af 'Familien fra Bryggen' har været den bedste?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde scorede sin chef på McDonalds