Geggo og Cengiz åbner op efter brylluppet: En magisk weekend

Geggo og Cengiz havde en fantastisk bryllupsweekend. Det fortæller parret på Instagram.

Af Jonas Sand - 29. april 2019 kl. 18:50

Weekenden stod i kærlighedens tegn hos ‘Familien fra Bryggen’, da Geggo og Cengiz sagde ja til hinanden og blev gift på Kokkedal slot i Nordsjælland, hvor parret efterfølgende holdt en vild fest.
Parret selv var hele weekenden tavse på de sociale medier, hvor de formentlig havde travlt med at nyde festlighederne og hinanden. Sikkert er det i hvert fald, at både Geggo og Cengiz havde en fantastisk weekend. Det fortæller de begge på Instagram.
LÆS OGSÅ: TV3 bekræfter: Her vises Geggo og Cengiz’ bryllup på tv

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Sådan var brylluppet
– Den mest magiske weekend i mit liv. Jeg har aldrig været mere forelsket, skriver Geggo, mens Cengiz sætter lige flere ord på sin store glæde.
– En helt igennem fantastisk bryllupsweekend er slut, og jeg har fået min kone med hjem! Jeg elsker dig af hele mit hjerte, og jeg glæder mig til, at jeg skal tilbringe resten af livet med dig, lyder det fra ham.
LÆS OGSÅ: Sjove Alba tvinger produktionen på overarbejde: Der må klippes en del fra
Fejringen af parrets kærlighed fik heller ikke for lidt. Det afslørede flere af gæsterne i løbet af weekenden på de sociale medier. Udover at Geggo ankom i limousine, ankom Cengiz i helikopter, og i løbet af aftenen underholdte selveste Patrick Smith fra ‘X Factor’.
Aftenen bød også på storslået ild- og fyrværkerishow, og som en overraskelse for gæsterne havde parret kastet sig ud i en noget alternativ brudevals med sange som ”I Feel Good”, “U Can’t Touch This” og ”Greased Lightning”.
På torsdag klokken 20:00 kan du på TV3 se, hvordan det gik til. Her vises en del af brylluppet nemlig i sæsonafslutningen af ‘Familien fra Bryggen‘.
LÆS OGSÅ: Så vildt var Geggo og Cengiz’ bryllup: Fyrværkeri, helikopter og ‘X Factor’-optræden
Herunder kan du se de billeder, som parret har delt:

 

View this post on Instagram

 

Den mest magiske weekend i mit liv- jeg har aldrig været mere forelsket❤️ #husbandandwife @lordcengizsalvarli7

A post shared by STEPHANIE KARMA? (@geggo) on


SE BILLEDERNE: Her ankommer smukke Geggo til brylluppet