'Love Island'-Ida efter bruddet med Jonas: Jeg dater en ny

Ida er i den grad kommet videre efter bruddet fra ‘Love Island’-kæresten Jonas.

Af Louise Andersen - 20. januar 2019 kl. 10:55

Der var for alvor amoriner i luften mellem Jonas og Ida, da de medvirkede i TV3-programmet ‘Love Island’. Her lod det til, at parret for alvor svævede på en lyserød sky. Desværre bristede skyen, og de to turtelduer ramte virkeligheden med et brag, da de vendte hjem til Danmark, og parret gik fra hinanden kort efter de atter havde benene på dansk jord.
Først lød historien på, at Jonas havde været Ida utro. Under en våd bytur, havde han kysset med en anden ‘Love Island’-deltager, nemlig Nathalie. Det varede dog ikke længe, før en anden historie dukkede op, og her kom det frem, at Ida havde været Jonas utro med Fie Laursen – faktisk før Jonas havde været hende utro.
Siden har der været en del spekulationer om, hvor det tidligere par står i dag. Til Reality Awards fortalte Ida, at der overhovedet ikke er håb for, at Jonas og Ida bliver et par igen.
– Jonas og jeg er gode venner. Vi kan godt snakke sammen, når vi ender i fælles selskaber, men ellers har vi ingen kontakt. Og vi kunne ikke finde på at finde sammen igen. Det er slut, og vi er begge to videre. Vi er blevet enige om, at det er bedst sådan, sagde hun.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’- Emilie afslører: Jeg blev tvunget ud af programmet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud


LÆS OGSÅ: Walid åbner op efter Kias indlæggelser: Sådan klarer jeg det hele

Jonas: Det er lidt ærgerligt

Jonas bekræfter, at det tidligere par er venner, og at de snakker fint sammen, når de ses, men han er da lidt træt af hele situationen.
– Jeg indså ligesom, at hun er til piger fuldt ud, og ved du hvad: Det må hun selv styre. Jeg synes bare, at det er lidt ærgerligt, at jeg har været sammen med hende på ‘Love Island’, og ligeså snart vi kommer hjem, så vælger hun at hoppe tilbage på det andet køn, siger han.
‘Love Island’-hunken beskriver parrets breakup som et af de nemmeste, han nogensinde har været igennem, fordi han intet har kunne gøre i forhold til, at Ida, ifølge Jonas, bare er mere til piger, end hun er til drenge.
LÆS OGSÅ: Landmand søgte kærlighed: Nu har han fundet den

Dater en pige

Det er dog langt fra slut med kærlighed for Ida, der aldrig har været bleg for at indrømme, at hun er biseksuel. Hun er nemlig begyndt at se en ny lidt – og denne gang en pige.
– Jeg snakker lidt med en pige, som jeg har kendt, inden jeg tog afsted. Jeg har lovet at holde hende ude af søgelyset.
Det er ikke første gang, at Ida kaster sin kærlighed på den hemmelige pige.
– Vi har faktisk været kærester, så nu må se, hvordan det går. Jeg holder det privat, og jeg har lært af mine fejl. Det går stærkt, og der er mange holdninger, så jeg vælger at være sikker, før jeg fortæller mere, sagde hun.
LÆS OGSÅ: Geggo har taget stor beslutning: Jeg glæder mig!
Du kan se resten af interviewet med Ida herunder, hvor hun også fortæller, hvordan det har været at være hjemme efter ‘Love Island’-eventyret. Du kan også se interviewet med Jonas, hvor han fortæller, hvilke jobs han har søgt efter hjemkomsten fra ‘Love Island’. 


LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Dansk realitybabe er blevet single
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-hunk er blevet forlovet