Landmand søgte kærlighed: Nu har han fundet den

‘Landmand søger kærligheden’-detageren har igen fået sig en kæreste.

Af Jonas Sand - 15. januar 2019 kl. 12:59

Tilbage i 2015, da første sæson af ‘Landmand søger kærlighed’ løb over skærmen, var jyske Anders Poulsen én af de landmand, som søgte kærligheden. Den fandt han i Cecilie Kjædegaard fra Holbæk, som han egentligt havde valgt fra på grund af afstanden imellem dem.
Efter programmet flyttede Cecilie ind hos Anders i Jylland, og i marts 2016 blev de forældre til sønnen Ditlev. Desværre varede kærligheden ikke ved,og i juni årets efter valgte parret at gå hver til sit. Det fik Cecilie til at vende tilbage til Sjælland, hvor Anders i august sidste år flyttede med for at være tættere på sønnen.
LÆS OGSÅ: Landmand søgte kærlighed: Nu skal han giftes

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Sidney Lee blev friet til i et supermarked


OVERBLIK: Sådan er det gået alle parrene efter ‘Landmand søger kærlighed’
Han lagde heller ikke skjul på, at han håbede på at kunne vinde Cecilie tilbage, men de drømme har han været tvunget til at opgive. Det betyder dog ikke, at der er stilstand i hans kærlighedsliv, for landmanden har fået sig en ny kæreste. Det bekræfter han over for Realityportalen.
– Det er jo ingen hemmelighed, at jeg – siden jeg flyttede til Sjælland – har håbet på, at Cecilie og jeg kunne finde ud af det sammen. Jeg fik dog slået det endeligt fast, at det ikke ville komme til at ske, og så måtte jeg jo forsøge at komme videre, fortæller Anders, der derfor oprettede en profil på en datingside.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-par skal være forældre for anden gang
Her mødte han Camilla, der fangede hans interesse, og interessen var gengældt. Herefter gik det stærkt for parret.
– Vi bor kun ti minutters kørsel fra hinanden, så efter vi havde skrevet lidt sammen, var det nærliggende, at vi skulle mødes. Så vi havde vores første date den 25. december, og siden den 1. januar har vi været kærester, siger Anders, der glæder sig over, at han igen har fundet kærligheden.
– Det er da rigtig dejligt at have en kæreste igen. En man kan putte med og finde noget tryghed hos. Jeg har været ret ensom, siden jeg flyttede til Sjælland, for jeg kendte jo ingen herovre. Hun er rigtig sød, og jeg er glad.
Anders fortryder på ingen måde, at han valgte at flytte. Det har nemlig givet ham et godt venskab med ekskæresten Cecilie, og han kan være tættere på sønnen Ditlev, som landmanden kalder det største i sit liv. Nu har flytningen altså også givet ham kærligheden.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Thomas efter ærlig afvisning af Kristine: Jeg fortryder det ikke