ÅH NEJ: Knas i forholdet mellem Ida og Jonas

Rygterne svirrer om, at Jonas har været sammen med en anden af ‘Love Island’-deltagerne.

Af Louise Vilsbøl - 13. december 2018 kl. 9:01

Det er ikke engang to uger siden, deltagerne fra ‘Love Island’ ramte dansk jord, men nu lader det til, at et af kæresteparrene allerede har problemer. I en live video på Instagram, som man stadig kan se på Idas profil, fortalte Ida i aftes, at der er knas i forholdet.

På billedet ses spørgsmålene omkring det påståde utroskab, som Ida ikke afviser (Foto: Idasojborg på Instagram)


– For at være ærlig, så er der faktisk lidt knas i forholdet lige nu, fortæller Ida, og så strømmer spørgsmålene ellers ind, men hun understreger, at hun ikke har tænkt sig at svare på spørgsmål om det.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida efter hjemkomsten: Rasende over klipningen
– Jeg udtaler mig, når jeg ved, hvad der sker mellem os. Men jeg gider bare ikke sidde og lyve folk op i ansigtet og sige, at der ikke er sket noget, for det er der. Det er bare svært at komme hjem, det er det sgu.
Et af spørgsmålene lyder dog på, om det knas, Ida indrømmer, der er i forholdet, skyldes, at Jonas kyssede med en anden af deltagerne fra ‘Love Island’ i weekenden. Til det svarer Ida kækt:
– Det må I spørge Jonas om!
LÆS OGSÅ: Kommer der mere ‘Love Island’?
LÆS OGSÅ: CHOK! Geggo og Cengiz må droppe deres forretning

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS

Ida afviser altså ikke, at hendes kæreste har været sammen med en anden. Til gengæld har Jonas aldrig lagt skjul på, at han synes, det er lidt underligt, at hans kæreste er biseksuel, og den lange livevideo handler stort set kun om, hvordan det er at være biseksuel, og Ida råder blandt andet alle til at prøve at være sammen med en pige.
LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Jonas hackede ‘Love Island’-telefonerne
Hun afviser heller ikke, at hun en dag ender med at blive gift med en pige. Indtil videre har Ida været sammen med fire piger, og hun forklarer, at hun har været sammen med meget tatoverede piger, og piger med ben i næsen, hvor hun har været den mest feminine i forholdet. Indtil videre er hun dog stadig sammen med Jonas, men spørgsmålet er, om de kan kæmpe sig igennem problemerne, eller om de må kaste håndklædet i ringen.
Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Ida eller Jonas, idet de ikke er vendt tilbage på Realityportalens henvendelser.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Jonas har fået frataget kørekortet