Kærligheden brast: Dansk realitybabe er blevet single

Forholdet holdt ikke for realitydeltageren, der igen er tilbage på datingmarkedet.

Af Jonas Sand - 14. januar 2019 kl. 11:01

Det var en forelsket Simona Tayanna fra ‘Prinsesser fra blokken’ og ‘Simona overlever’, der kort før nytår afslørede over for Realityportalen, at hun havde mødt en sød fyr, som hun var blevet glad for.
– Jeg mødte ham for to måneder siden til en fest. Jeg havde ikke set min veninde i to år, og så inviterede hun mig til den her fest, og så var han der bare. Vi har hængt fast lige siden. Han er i slut 20’erne; han ejer en café, og så er han slet ikke min type normalt, men jeg er forelsket, fortalte hun dengang.
LÆS OGSÅ: Ærlige Simona åbner op: Jeg faldt tilbage i stofferne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Sidney Lee blev friet til i et supermarked


LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe i store problemer: De frygtede bombetrussel
Den store glæde varede dog ikke ved. To uger senere er den spirrende kærlighed nemlig visnet, og Simona er igen single. Det fortalte hun, da Realityportalen mødte hende på den røde løber til årets Reality Awards.
– Den er ovre. Min ekskærlighed er totalt gone. Men jeg har det fantastisk, slog hun fast, inden hun gik ind for at nyde festlighederne.
LÆS OGSÅ: Forelsket ung mor klar til stort skridt med kæresten
Herunder kan du se hele interviewet med Simona og Fie fra ‘Paradise Hotel’, hvor du kan høre, hvordan de to er blevet veninder, og hvordan det går med paradisoens kærlighedsliv:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-hunk er blevet forlovet