Kommunen underrettet om ‘Ex on the beach’-babe

Simone Skaaning Frederiksen fra ‘Ex on the beach’ sæson 2 har fået en kedelig henvendelse fra kommunen.

Af Rikke Lynge - 16. marts 2021 kl. 14:43

Simone Skaaning Frederiksen blev den 19. juli mor til Luca. Luca blev taget ved akut kejsersnit to uger før termin, da Simones krop var medtaget af graviditeten. Under kejsersnittet fandt lægerne en blødning i Simones mave, og kun tre timer efter fødslen blev hun kørt på operationsgangen.

– Jeg havde i alt mistet 3100 ml blod, og jeg blev derfor indlagt på intensiv. Jeg var indlagt på intensiv i to dage, fortalte Simone få dage efter fødslen

LÆS OGSÅ: UH! Realitypar skal have en lille ny

Siden fødslen har Simone været på en del hospitalsbesøg, hvilket der er god grund til.

– Jeg mistede enormt meget blod under mit kejsersnit, og efterfølgende har jeg stadig blødt, derfor har læger været i gang med at finde ud af, hvorfor det sker, og hvad man kan gøre, fortæller Simone til Realityportalen efter at have delt en underretning, der er kommet til Næstved Kommune omkring Simones forældreevner.

LÆS OGSÅ: WHAT! Elviras kæreste er en gift mand

I underretningen står der:

“Simone er meget syg. Hun kan ikke tage vare på Luca på længere sigt. Hun er ind og ud af sygehuset konstant og har selv sagt flere gange, at hun ikke vil kunne tage vare på sit barn. Det vil være mere relevant at finde en plejefamilie, der vil kunne hjælpe, så Simone ikke står alene om alt.”

LÆS OGSÅ: Tobias afslører: Derfor fik jeg ikke venner i ‘Bagedysten’

For Simone, der er alenemor til Luca, kom den underretning som et chok.

– Jeg gør alt, hvad der står i min magt for, at Luca ikke skal lide under, at jeg stadig er syg, fortæller Simone, der er overbevist om, at underretningen kommer fra en, hun ikke kender, da vedkommende ikke ved noget om hendes sygdom, den har hun nemlig ikke delt på de sociale medier.

– Man er kommet frem til, at jeg har en blodsygdom, og det har jeg bare ikke haft behov for at dele. Vedkommende skriver, at jeg er “åh så syg”, men det er jeg jo ikke. Der går ikke så lang tid, før jeg skal starte på arbejde igen, så det er jo ikke, fordi at jeg er syg og ikke kan stå ud af sengen hver dag. Det glemmer folk lidt og tyr direkte til en underretning, forklarer Simone til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Janni Ree raser over TV3: De har fuldstændig skam-klippet mig!

Faglig vurdering

Simone blev af kommunen indkaldt til partshøring, hvilket er almindelig procedure ved den slags underretninger. Og selvom Simone godt er klar over sine egne kompetencer som mor, så har det været hårdt.

– Den fik mig da lige ned og vende i det spørgsmål, om jeg er en god mor. Man tøver lige kort på sig selv. Jeg er godt klar over, at jo mere man deler og offentliggør, jo mere kan man blive lagt for had. Jeg har på fornemmelsen, at vedkommende ikke ved, hvad han/hun sætter i gang. Det er ikke småting. Kommunen skal jo naturligvis reagere. Selvom jeg kan komme med konklusionen af, at der ikke var noget at komme efter, og der ikke er en finger at sætte på mig, så er det stadig ikke sjovt at være blevet hevet igennem, fortæller Simone til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Nadia Shilas nyfødte søn indlagt

Simone har delt kommunens faglige vurdering på Instagram:

Stopper ikke sin ærlighed på Instagram

Underretningen til kommunen kom, efter Simone på Instagram ærligt havde fortalt, at hun havde spurgt kommunen om hjælp til at få Luca passet, når hun er på sygehuset, og selvom det kan være sårbart at spørge om hjælp, så vil Simone ikke stoppe med at være ærlig.

– Jeg var på nippet til at slette alle opslag, for jeg blev så skuffet, men så alligevel tænkte jeg “nej sgu”. For det skal være okay at sige, at det er hårdt at være mor, far eller forældre, det skal man kunne sige. Jeg blev bekræftet i, at jeg ikke skal bukke under for det der. Hvis jeg begynder at trække mig fra alt på grund af det her, så viser det jo, at man ikke kan det, forklarer Simone, der dog har en grænse for, hvornår nok er nok.

LÆS OGSÅ: Modtog dødstrusler under ‘X Factor’ liveshowet

– Begynder det at gå ud over min søn, så trækker jeg mig – fuldstændig. Det er der ikke nogen tvivl om, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: Cecilie afslører nye detaljer om datterens navn