Realitybabe har født - og er blevet indlagt på intensiv - Her & Nu

Realitybabe har født – og er blevet indlagt på intensiv

Det var en hård fødsel for alenemoren Simone, som nu endelig er blevet forenet med sin nyfødte søn.

Af Lykke Buhl - 22. juli 2020 kl. 18:51

Søndag aften blev ‘Ex on the Beach’-baben Simone Skaaning Frederiksen sat i fødsel – på trods af, at terminen oprindeligt først hed 2. august – fordi Simones krop var så medtaget af graviditeten.

Derfor har Simone nu den fine titel af mor, da hun søndag aften kl. 21.48 fødte sin søn, der endnu kaldes ‘lillefisen’, efter et akut kejsersnit.

– Jeg er fuldstændig drænet for energi, men ligeledes også fyldt med en kæmpe lykke og glæde over min så seje lillefis, skriver Simone i et opslag på Facebook.

Herunder kan du se opslaget, hvor Simone viser sønnen frem

Puha for en omgang. Men her er han. Søndag aften kl. 21:48, kom han til verdenen, med et akut kejsersnit. 3180 gram og…

Slået op af Simone Skaaning FrederiksenOnsdag den 22. juli 2020

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’ i vild konflikt: Vi er rystede

Stadig indlagt

Sønnen er sund og rask med en kampvægt på 3180 gram og en størrelse på 50 centimenter. Desværre stod det ikke lige så godt til med Simone efter fødslen.

– Efter mit akutte kejsersnit, fandt man en blødning inde i maven, og jeg blev kun tre timer efter kejsersnittet kørt på operationsgangen med det samme. Mit blodtryk var nede og vende 63/48. Jeg blev opereret, og jeg havde i alt mistet 3100 ml blod, og jeg blev derfor indlagt på intensiv. Jeg var indlagt på intensiv i to dage og kom derfor først ned til lillefisen i går, fortæller Simone, der heldigvis som alenemor havde sin egen mor ved sin side igennem det hele.

Jeg er stadig indlagt og ved pt ikke, hvornår jeg bliver udskrevet, tilføjer hun.

LÆS OGSÅ: UH! ‘Ex on the Beach’-hunk har fået dame på

Jonas og Simone fandt hinanden i anden sæson af ‘Ex on the Beach’. Men da de slog op i sommeren sidste år, kom det som en overraskelse for mange, at Simone i januar måned annoncerede sin graviditet med en anden (anonym) mand (Foto: Janus Nielsen)

Alenemor

Simone har igennem hele graviditeten vidst, at hun skulle være alene med barnet, da graviditeten ikke var planlagt.

– Jeg skal være alenemor, og det har jeg det fint med. Det er en fælles beslutning af faderen og jeg, at jeg fortsætter rejsen alene. Vi er stadigvæk gode venner og kan snakke sammen, hvilket er det vigtigste for mig. Jeg har det fantastisk, hvis man trækker mine evige heldagskvalme fra. Der er ikke noget, jeg glæder mig mere til i denne verden end at blive mor, fortalte Simone tilbage i januar til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: UH! Anna og Oliver glæder sig til at blive forældre

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget