LONDON, ENGLAND - JULY 08: Holger Rune of Denmark celebrates against Novak Djokovic of Serbia in his Gentlemen's Singles fourth round match during day eight of The Championships Wimbledon 2024 at All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 08, 2024 in London, England. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Trist nyhed: Holger Rune melder afbud til OL

Holger Rune er meget ked af, at han ikke kan deltage i dette års OL.

På fredag åbner årets Olympiske Lege i Paris, men det bliver uden Holger Rune på det danske OL-hold.

Artiklen fortsætter under videoen:

Det skyldes, at den 21-årige tennisspiller døjer med en håndledsskade, og derfor skal han have ro og behandling i de kommende uger.

Det skriver Danmarks Idrætsforbund i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Drømmejobbet: Sarah Bro klar til OL

På sin Instagram lægger talentet ikke skjul på sin ærgrelse over, at han ikke skal stille op for Danmark, når tennisturneringen starter i weekenden.

- Jeg er rigtig ked af, at jeg ikke er i stand til at deltage i OL. Det er noget, jeg har set frem til at spille og være en del af. Jeg har spillet med smerter i mit håndled i både grus- og græssæsonen, så nu bliver jeg nødt til at tage de sundhedsfaglige anbefalinger seriøst, skriver han

Holger Rune vil dog følge de danske atleter fra sofaen, som han også sender en kærlig hilsen til.

- Jeg vil følge med i OL hjemmefra og heppe på alle de danske atleter, og jeg håber og tror, at vi kan tage mange medaljer med hjem fra Paris. Kom så Danmark, skriver han.

LÆS OGSÅ: Bradley Cooper nød Cirkus Arli i Tisvildeleje

Du kan se opslaget herunder: