Søren Malling om døtrenes karrierevalg: Jeg er bekymret

Søren håber, at han og Petrine, 62, har givet døtrene det bedste med hjemmefra.

I familien Malling Agger løber skuespillerblodet i årerne, og de to ældste af Søren Malling og Petrine Aggers tre børn er allerede gået i forældrenes fodspor.

26-årige Viilbjørk Malling Agger har kometfart på skuespilkarrieren. Hun kan for tiden opleves i filmen 'Fuld af kærlighed' og i tv-serien 'Bullshit'. Hendes storesøster, Carla Malling Agger, 29, har primært arbejdet bag kameraet som skribent og producent, men har også medvirket i 'Carmen Curlers'.

Petrine og Sørens yngste datter, Viilbjørk, er med raketfart blevet en stor skuespiller med hovedrollen i filmen 'Fuld af kærlighed', og hun huskes også som Falke i 'Tinka og kongespillet'.

LÆS OGSÅ: Janni Ree slår fast: Det har intet med sygdommen at gøre

Artiklen fortsætter under videoen...

Farmand Søren har endnu til gode at arbejde sammen med pigerne, men det vil han slet ikke afvise kunne ske. 

– Vi har ikke talt om det, men der ingen tvivl om, at det ikke ville være et problem. Tværtimod. Jeg har undervist dem begge to på skuespillerskolen, og det var ikke svært. Vi taler jo sammen og læser roller sammen, og der kan vi mærke, at det kan vi sagtens, fortæller Søren Malling, 60, som lige nu er aktuel i TV 2’s krimiserie 'Graverne'. Han har endnu ikke helt affundet sig med, at døtrene går i hans fodspor.

– Det er min fader-agtige bekymring for, om det nu også går dem godt. Det handler ikke om, om de er gode eller dårlige. Jeg anerkender bare realiteten i branchen, at det er fandeme svært. Og selvom du er god, så er det sgu ikke sikkert, at du kommer til at leve af det, siger Søren Malling.

Familien Malling Agger med Viilbjørk, Søren, Clara og Petrine. Jakob Oftebro har også sneget sig med på billedet.

– Selvom du kan leve af skuespillet, kan du også blive voldsomt ked af det. Om du er skuespiller eller blikkenslager, så er det jo ikke sikkert, at der er job til dig. Du har brugt tid på det, og telefonen ringer ikke. Det er ikke sjovt. Så bliver man sgu ked af det. Det er svært at forstå, når man selv synes, at man er ok. Der skal man have stamina på en ordentlig måde for at kunne sige, at det ikke skal være det, der styrer mit liv. 

Søren håber, at han og Petrine, 62, har givet døtrene det bedste med hjemmefra.

– Der er forholdsvis få, der kan klare den. Lige nu går det ok. Den yngste sparker røv, og den store kommer ud om lidt med noget, og jeg håber det bedste. Og jeg står der jo. Jeg skal nok være der. Det er ikke fordi, jeg synes, at de skulle lade være, for det har de jo valgt. Det kan godt være, at de er blevet inspireret hjemmefra, og så må man jo bare håbe, at de er blevet inspireret på en god måde.

LÆS OGSÅ: Dansk popsanger efterlyste familiemedlem: Er fundet!

Denne artikel er første gang bragt i denne uges HER&NU-blad. Tegn et abonnement via linket HER.