Karsten Ree og Janni Ree til læser brevkasseSøndag den 13. december 2015

Janni Ree slår fast: Det har intet med sygdommen at gøre

Skilsmissen kommer ikke på baggrund af Karstens demens.

Der sprang en bombe i den danske underholdningsbranche, da Janni Ree tirsdag offentliggjorde, at hun skulle skilles fra sin mand, Karsten Ree, som hun har dannet par med i 11 år.

LÆS OGSÅ: Særlig aftale: Så meget får Janni ud af skilsmissen

Siden har holdningerne været mange både til Jannis beslutning, hende som person og til hele skilsmissen. Karsten har forholdt sig tavs, mens Janni har givet enkelte interviews og ikke lagt skjul på, at hun langt fra kan fortælle det hele.

Men hvad hun kan sige er, at hendes beslutning om at bede Karsten om skilsmisse ikke har noget at gøre med den demens, Karsten blev diagnosticeret med sidste år. Det slog hun fast allerede tirsdag i et interview med HER&NU / Realityportalen, og nu uddyber hun det overfor Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Janni Ree beskyldt for utroskab

- Det har intet med det at gøre, for det første har Karsten begyndende demens, og for det andet så har han været rigtig frisk længe - han kører bil, han kører ræs, han kan rejse alene, han er frisk og har det har han været i et godt stykke tid været det længe. Så det har ikke noget med det at gøre, fastslår Janni i podcasten 'Bare mellem os' og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Janni Ree overvejer psykolog: - Jeg har ikke haft det godt

- Det er faktisk noget, der ligger før og igennem vores forhold og igennem mange år, og så til sidst så kan man bare ikke mere. Så det har ikke noget med sygdommen at gøre.