Sonny Fredie Pedersen mødte store udfordringer: Politi, detektiver og brand

Det har ikke været uden udfordringer, at Sonny fik produceret sin nye musikvideo.

"Vild med dans"-dommer Sonny Fredie Pedersen er ude med en ny musikvideo til sin nye single “Yellow”. Musikvideoen er filmet i gaderne i Downtown Los Angeles, og det var ikke uden problemer. 

LÆS OGSÅ: Gravide Philine afslører kønnet

- På andendagen, da jeg ankom til lokationen, var to blokke af gaden, hvor vi havde filmet og skulle opsamle flere skud, nu spærret af politivogne og detektiver på grund af en alvorlig "hændelse". Derudover var sidegaden, hvor vi også skød og skulle filme videre, der var en stor fabrik og lagerhus i gang med at brænde ned til jorden. Med vand, skum og brandbiler. What are the odds, fortæller Sonny til HER&NU og tilføjer:

- Så udfordringerne var der nok af. Der kunne vi godt have trukket stikket og udskudt til en anden dag, men man lærer igennem årene at holde tungen lige i munden og finde løsningerne. Gudskelov havde jeg et frygtløst hold omkring mig som bare var friske på at skubbe igennem som et team, så det hele kunne lykkes. Så hvis man ser blinkende lys i videoen, så ved man hvorfor.

Artiklen fortsætter under billederne...

Behind the scenes, da Sonny optog musikvideoen til "Yellow" i Los Angeles
Behind the scenes, da Sonny optog musikvideoen til "Yellow" i Los Angeles

At musikvideoen til "Yellow" skulle filmes i LA, hvor Sonny bor til daglig, er der god grund til. 

- Downtown har simpelthen en så speciel atmosfære og et look, som er meget filmisk i sig selv. Som regel ser jeg allerede billederne i hovedet for mig, når sangen begynder at tage form i sangskrivningsprocessen - så jeg vidste helt fra starten, at det skulle være noget med at gå igennem gaderne, lædertøj, råt, slowmotion, solnedgang osv. Det føltes bare rigtigt til den sang, stil og lyrikken, forklarer Sonny, der virkelig har elsket at lave musikvideoen. 

- Det er klart en unik oplevelse at skyde på gaden i Los Angeles og specielt i Downtown. Jeg tror klart, det mest mindeværdige var at kunne få gaden for sig selv nærmest og bare performe og leve sig ind i nuet. Lædertøj, rock-'n'-roll, skyline i baggrunden og at have nattens gader for mig selv, siger Sonny. 

LÆS OGSÅ: Stephania Potalivio deler glædelig nyhed med et ord: ENDELIG

Hør musikvideoen HER

Behind the scenes, da Sonny optog musikvideoen til "Yellow" i Los Angeles