SE BILLEDERNE: Her er Lene Beiers hotel i Østrig

Selvom Lene Beier og familien vinker farvel til Danmark i starten af september for at udleve deres gamle drøm om at drive et hotel i alperne, er det altså ikke slut med at lave fjernsyn.

Det kræver sit at rykke teltpælene op og flytte til en ny by i et fremmed land. Ikke desto mindre er det lige nøjagtig det, den folkekære TV 2-vært og hendes familie længe har drømt om at gøre.

LÆS OGSÅ: Rasmus Tantholdt og Natasja Crone holder vild bryllupsfest

Og nu bliver drømmen altså til virkelighed! For den 7. september flytter Lene Beier sammen med sin mand, Anders Beier, parrets to børn, Otto og Arthur, samt deres hund og kat til de østrigske alper.

Lenes mor, der også er kendt som 'Jyttemor', rykker tilmed med i vinterhalvåret.

Her overtager de nemlig et familiehotel, som de har planer om at drive fremover. 

- Vi har købt et 1700 kvadratmeter hotel i alperne og solgt alt, hvad vi ejer i Danmark, fortæller en tydeligt spændt Lene Beier i et interview med HER&NU.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Vi sover hver for sig

- Det er et britisk par, vi har købt hotellet af. De har haft det i 20 år og ville gerne finde nogen, der ville drive det videre som et familiehotel, lyder det fra Lene, som forklarer, at det har været en lang proces at finde hotellet.

- Vi har delt flyers ud i hele Tyrol (i Østrig, red.) i jagten på det her hotel, fordi vi skulle finde et, som vi kunne betale, og som opfyldte de forskellige krav,  vi havde, siger Lene og fortæller, at det var kærlighed ved første blik, da de så hotellet første gang i foråret.

LÆS OGSÅ: Karina Frimodt droppet af 'Vild med dans': Jeg er mega ked af det

Kigger man på hotellet og dets smukke beliggenhed i naturskønne omgivelser, vil man have svært ved ikke at høre soundtracket til 'The sound of music' i baggrunden. Derfor lå navnet på herligheden da også lige til højrebenet for familien.

Men selvom 'Hotel Edelwiess By Beier' ligner åbningsscenen til den berømte musical, der oprindeligt er filmet i Østrig, bliver konceptet for hotellet så dansk som det kan være.

- Det er jo ’hygge in the alps’, siger hun og tilføjer, at hotellet kan huse omkring 50 mennesker, hvis alle 16 ud af i alt 18 værelser, er fuldt bookede.

- Det bliver usnobbet, hvor man kan rende rundt i sine sokker og bare føle sig hjemme, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: WHAT! Sus og Bendtners ekskærester går sammen

Halløj på alpehotellet

Selvom Lene Beier og familien vinker farvel til Danmark i starten af september, er det langt fra slut med at lave fjernsyn til de danske tv-seere. 

LÆS OGSÅ: Formand Finn bekræfter rygterne: Mere 'Ballade i Kolonihaven'

TV 2-værten, der er aktuel med en ny sæson 'Landmand søger kærlighed', og som lige nu er i fuld gang med at optage sæson 4 af 'Vi drukner i rod', vil nemlig være at finde på skærmen i et helt nyt program om deres nye eventyr i alperne.

- Vi kommer til at lave fjernsyn dernede fra, hvor kameraerne kommer til at følge os over et års tid. Det kommer til at handle om jagten på det rigtige hotel, samt det, at vi kan ikke tale tysk, og aldrig har prøvet at drive et hotel før, fortæller Lene og understreger, at TV 2 ikke har bidraget økonomisk med deres køb. 

- Jeg håber, at folk gerne vil følge med i programmet og få sig et godt grin, når vi sætter ild til køkkenet, eller hvad vi nu gør, siger Lene og griner. 

LÆS OGSÅ: Kryptisk Thomas Evers Poulsen: Jeg er ikke blevet spurgt

Det er endnu uvist, hvornår programmet bliver sendt hjemme i danskernes stuer, men optagelserne starter allerede, når familien får nøglerne til hotellet mandag den 9. september.

Se billederne af hotellet herunder:

Lene Beier og familien tager imod bookinger allerede i dag lige her.