Efter grimt fald: Lene Beier giver status på helbredet

Lene Beier deler nu, hvordan hun har det efter faldet, hvor hun fik trykket fem ribben.

TV 2-værten Lene Beier var for nylig ude for et grimt uheld, hvor hun faldt ned ad trapperne på det hotel i Østrig, hvor hun og familien er flyttet ned. 

LÆS OGSÅ: Lægerne kæmper for Anni Fønsbys syn: Det føles som at kigge gennem en dugget rude

Styrtet resulterede i, at Beier måtte undersøges på hospitalet, men heldigvis stod det ikke så slemt til, som hun først frygtede. "Landmand søger kærlighed"-værten "slap" med fem trykkede ribben. 

I en Instagram-story giver Beier nu en status på, hvordan det står til med helbredet. 

- Helbredsmæssigt går det bedre og bedre for hver evig eneste dag. I går fik vi ordnet en helt masse ting i kødpølsen (Lene Beiers hus i Kastrup red.), og jeg fik simpelthen så meget hjælp af familien, det var så dejligt. Jeg kan jo ikke bære noget som helst, men jeg kunne uddelegere med alt det, der nu skulle laves, siger Lene og tilføjer: 

LÆS OGSÅ: Line Baun Danielsen har taget stor beslutning: Trækker stikket

- Jeg kan bedre grine, jeg kan bedre ligge ned og jeg kan bedre alt muligt. Jeg kan stadig ikke hoste og nyse, så det prøver jeg at lade være med. 

Der er to måneder til, at Lene Beier og familien slår dørene op for hotellet i Østrig, som hun har købt sammen med sin mand, Anders

LÆS OGSÅ: Anita gav flest penge til sin søn, da hun solgte sit hus: ”Den idé blev min langt mere velhavende datter ikke begejstret for”