Lene Beier klar: Sæt kryds i kalenderen

Snart går Lene Beiers drøm om at drive et hotel i opfyldelse.

Lene Beier og manden Anders Beier har brugt mange timer på at finde det helt rigtige hotel i Østrig, som de selv vil drive. 

LÆS OGSÅ: Flere ændringer i 'Robinson Ekspeditionen'

Og nu er drømmen tættere på end nogensinde, og hotelglade gæster kan godt begynde at glæde sig. 

- Vi knokler der ud af for at blive klar til booking af hotellet, og som det ser ud nu, så bliver vi klar mandag den 26. august til jer, der godt kunne tænke sig at booke skiferie eller sommerferie næste sommer, fortæller Lene Beier i en story på Instagram. 

For nysgerrige følgere opfordrer værten på TV 2 folk til at sætte kryds i kalenderen. 

- Det bliver også her, vi kan fortælle jer alt om hotellet. Der kommer rigtig mange spørgsmål hele tiden, men det hele kommer til at stå på hjemmesiden, som også er klar der. Det bliver dejligt.

LÆS OGSÅ: Ung mor venter barn nummer fem

Det er dog ikke kun privatpersoner, der kommer til at kunne booke hotellet. 

- Vi begynder også at åbne op for store grupper og firmaer, som ikke ligger i skisæsonen, og som ikke ligger i juli og august, forklarer Lene. 

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Rachel er blevet single

Foruden at knokle med at få et hotel færdig, knokler familien også for at få deres seneste huskøb i Kastrup klar til salg. 

- Planen med Kastrup er, at huset skal sælges, når vi har knoklet færdig. En lidt stor og træls opgave lige nu, hvor vi hellere ville holde fri, nyde sommeren og planlægge fremtiden. Men da vi købte “Kødpølsen”, som vi kalder huset, havde vi ikke fundet hotellet og manglede en bolig på ubestemt tid. Men det bliver mega fint, har Lene tidligere fortalt.

LÆS OGSÅ: Isabella Albertes store sorg: Moffe er død