SE BILLEDERNE: 'Bachelorette'-stjerne viser kæresten frem

Alexander har fundet sin udkårne efter optagelserne til datingprogrammet. Se billederne af det søde par her.

Alexander Bøttker havde ikke held i kærlighed, da han tidligere på året var rejst en tur til Sri Lanka for at date Lissa og Sofie i anden sæson af 'Bachelorette'.

LÆS OGSÅ: Julie Kriegler i chok: - Jeg kørte direkte ind i hende

Men lykken er tilsmilet bejleren efterfølgende. Han har nemlig fået sig en kæreste, og de to turtelduer var sammen afsted til årets udgave af 'Musik i Lejet' i Tisvildeleje.

- Jeg har taget kæresten med, men hun er lidt genert, så hun vil helst være anonym. Hun er ellers pisse sød, fortæller han til HER&NU/Realityportalen og fortsætter:

- Det går rigtig godt. Jeg er super glad for hende egentlig. Jeg har set hende et stykke tid, og hun er dejlig. Vi er heroppe med familien, så hun er med på familietur. Hun er kommet godt ind i varmen.

Ordet "kærester" er dog ikke et ord, som tv-stjernen har haft særlig lang tid til at vænne sig til at sige. Parret har nemlig haft den officielle titel i halvanden uge nu.

- På den sidste dag på Roskilde Festival spurgte jeg hende, om vi skulle være kærester. Så det er rimelig nyt. Men vi har set hinanden i lang tid nu, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Peter Birch på festival med kronprinsen

Han har mødt kæresten på samme måde som sin bror, Lukas, der er sammen med Anna Saabye fra sæson to af 'Bachelor', og som også var med til den nordsjællandske musikfestival.

- Vi mødte hinanden over den smarte app, der hedder Tinder. Vi fik skrevet sammen, og så mødtes vi, og så var der bare mega meget kemi, lyder det fra en storsmilende Alexander.

LÆS OGSÅ: Derfor er 'Gift ved første blik'-Martin med til Jens Werners bisættelse

Se billederne af parret herunder:

Alexander Bøttker med sin kæreste til 'Musik i Lejet' i Tisvilde 2014
Alexander Bøttker med sin kæreste til 'Musik i Lejet' i Tisvilde 2014