Albert og Jenna overrasker: Skal giftes i dag

Snart siger 'Vild med dans'-parret det store "ja" til hinanden.

Der er fuld smæk på kærligheden for Jenna Bagge og Albert Rosin Harson, der mødte hinanden for rullende kameraer under optagelserne til 'Vild med dans' i 2020.

LÆS OGSÅ: 'De sjældne danskere' er tilbage: Store forandringer

Ikke nok med, at de sidste måned kunne afsløre, at de venter sig en lille søn, så skal parret nu også forevige deres kærlighed til hinanden.

De skal nemlig giftes i dag. Det afslører parret, der ellers ikke har haft meldt ud, at de er forlovede, på deres Instagramprofiler.

LÆS OGSÅ: Jenna og Albert taler ud om aldersforskellen

- I dag bliver helt særlig, skriver Jenna i en story, hvor man kan se hende i en hvid kjole med en smuk buket blomster, mens en habitklædt Albert kysser hende på kinden, og i en anden story skriver hun:

- Tænk at jeg skal giftes med en her dejlige mand. Albert, du er mit livs kærlighed.

Også Albert har delt et billede af det glade, bryllupsklare par.

- Den smukkeste, skriver han og afslutter med en emoji af en vielsesring.

LÆS OGSÅ: Medie: Han skal være med i 'Vild med dans'

Fejres af tv-stjerner

Det er da også tydeligt på de sociale medier, at parret skal fejres af flere 'Vild med dans'-stjerner, blandt andre Morten Kjeldgaard og ægtemanden Frederik Haun.

- Vi melder klar til kærlighedsfest, skriver de i en fælles reel, hvor de begge har iklædt sig det fineste puds, og Jenna har kommenteret "Vi ses om lidt".

Det lyder da også til, at 'Bagedyst'-stjernen står for at levere dagens sødeste sag.

- Bryllupskagen er leveret, og nu skal vi hjem og i det stive puds, så vi kan komme til kærlighedsfest, skrev Frederik på sin story i morges.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen dømt igen: Mister kørekortet

Også veninden Asta Björk og kæresten Sebastian Bull skal fejre det forelskede par.

- I morgen skal vi til en kæmpe kærlighedsfest, og se hvor fin min skat er. Det er sjældent, man ser ham i et jakkesæt, skrev Asta i går i en story til en billede af Sebastian, der netop var hoppet i den stive beklædning.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus' store sorg: Ser ikke sine børn