Sofie med råb om hjælp: Det har altid været svært

Sofie Martinusen er glad, men hun kan ikke styre tankemylderet i hovedet.

Sofie Martinusen, der fandt kærligheden i TV 2-programmet 'Bachelorette', har en kæmpe last, en last, hun nu er så træt af, at hun spørger sine følgere til råds.

LÆS OGSÅ: Simone Hvenegaard afslører: Det er sidste gang

- Jeg har ligget i sengen siden klokken 00.00 i går aftes, jeg har stadig ikke sovet, og klokken er nu 6.40, indleder Sofie en story og tilføjer:

- Jeg har aldrig kunnet lide, når det bliver tid til at sove, for jeg har altid haft meget svært ved at falde i søvn på grund af tankemylder. Nogle nætter kan jeg slet ikke sove, og jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal gøre ved det, når jeg har de her fuldstændig søvnløse nætter.

I 'Bachelorette' åbnede Sofie op for sin diagnose ADD, der netop er kendetegnet ved, at man let bliver distraheret af egne tanker, følelser og sansninger, som i Sofies tilfælde rammer, når hun skal til at finde ro.

Sofie prøver selv at løse problemet ved at lave sudoku, gå rundt i lejligheden, høre podcast eller tage et bad, men det er ikke altid, det virker, så nu spørger hun sine mange følgere til råds.

- Hvis der er nogen, der døjer med det samme og har fundet en løsning, så må I virkelig gerne fortælle mig den, slutter Sofie.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen hacket: Alt er væk