Robert Hansen afslører: Ramt økonomisk

Retssagen har haft store konsekvenser for den nu voldsdømte skuespiller.

Det blev et slag i ansigtet på Robert Hansen, da hans ekskæreste Nynne Larsen den 18. august 2021 delte billeder af sit forslåede ansigt på de sociale medier med ordene:

LÆS OGSÅ: Robert Hansen dømt skyldig: Her er dommen

- Et parforhold skal være et safe space bestående af kærlighed, ærlighed, tilregnelighed og loyalitet. Ikke vold, trusler, nedgørelser, fortvivlelse og misbrug.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen joker med vold: "Er der sket noget med hende?"

Næsten et år senere meldte influenceren sin ekskæreste for vold, og i dag er han så blevet dømt skyldig og har fået fire måneders ubetinget fængsel. Derudover skal Robert Hansen betale sagens omkostninger.

Under retssagen bedyrede Robert Hansen, at sagen har haft store økonomiske konsekvenser for ham.

- Lige nu er jeg sygemeldt, indtil det her er overstået. Jeg har ikke kunnet komme i gang før, at det her er afsluttet. Skuespillet ligger stille, fordi den her sag kører. Jeg lever af sygedagpenge, fortalte Robert under dagens retsmøde og understregede, at hans økonomi er stram.

LÆS OGSÅ: Nynne om vold: Jeg følte mig som en boksebold

- Alt har været stoppet, siden billederne (af Nynnes forslåede ansigt, red.) blev delt på Instagram. Jeg var ambassadør for Hjerteforeningen, som jeg har været ude og snakke på vegne af, hvor jeg har sagt, at man godt kan komme ud på den anden side, og det job har jeg mistet. Det har i den grad haft store konsekvenser for mig, sagde Robert Hansen.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen om voldsepisode: Hun gik amok

Stram økonomi

Ifølge Robert er hans økonomi stram. Få måneder efter Nynnes offentliggørelse af deres voldsomme forhold startede han i misbrugsbehandling. Han fortalte under retsmødet, at han ikke har drukket alkohol, efter han var i misbrugsbehandling.

LÆS OGSÅ: Nynne om Robert: Blev kørt ned psykisk og fysisk

Han fortalte forud for domsafsigelsen, at han håbede på at komme til at leve af skuespil, at holde foredrag og skrive bøger. Efter dommen stod det dog klart, at den drøm har lange udsigter, og at hans økonomi bliver yderligere presset. Robert Hansen blev dømt skyldig i begge forhold, og han blev idømt fire måneders ubetinget fængsel og skal betale sagsomkostningerne.

LÆS OGSÅ: TV3 afslører vild jubilæumssæson

Forsvaret udbad sig betænkningstid i forhold til, om dommen skulle ankes. Det har Robert og hans forsvarer, Erbil Kaya, nu 14 dage til at beslutte.