Rasmus Lauge giver særligt råd: Det er vigtigt

Hvis man, som Rasmus Lauge, har spillet håndbold i rigtig mange år, kan man komme til at glemme, hvorfor man egentlig startede.

Den 33-årige skudstærke bagspiller, Rasmus Lauge, er tilbage på den danske bane, når landsholdet spiller op til kamp i OL-byen i Paris.

LÆS OGSÅ: Efter hård kommentar: Thea Blomsterberg var tæt på at stoppe karrieren

Håndboldspilleren vendte sidste sommer hjem til Danmark efter 10 års spil i udlandet, hvor han spillede for to tyske klubber, 'THW Kiel' og 'Flensburg-Handewitt', og senest den ungarske klub 'Veszprem', inden han med sin familie rykkede teltpælene op og vendte snuden hjemad.

- Det er superdejligt, det er en hel ny hverdag, som vi jo i bund og grund har savnet, da vi var i udlandet, lød det fra Rasmus Lauge til HER&NU, da vi mødte ham til herrelandsholdets pressedag forud for OL.

Rasmus glæder sig da også over, at han og familien nu er tættere på den resterende familie og deres venner.

Giver særligt råd

Rasmus Lauge har spillet ungdomshåndbold i Bjerringbro FH, og skrev i 2009 under på en 3-årig kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg, hvor han hurtigt blev en stor profil på holdet.

LÆS OGSÅ: Nik & Jay til OL i Paris: Jeg drømte om det som barn

Rasmus fik da også sin debut på landsholdet i 2010, og har siden været med til at vinde samtlige VM- og EM-medaljer hjem til Danmark.

Trods den popularitet, som Lauges succes har båret med sig, sætter han stadig en ære i at holde begge ben på jorden og ikke glemme, hvor han kommer fra.

Derfor deler han også et godt råd, som han selv har fået med på vejen.

- Det er rigtig vigtigt, at man sådan generelt lige husker, hvorfor det var, man i sin tid begyndte til håndbold, siger han og fortsætter:

- Vi startede jo i bund og grund, fordi vi syntes, det var sjovt at gå til håndbold, og den glæde skal vi stadig huske på og bevare, lyder det fra Rasmus, der også er ganske bevidst om, at håndboldspillet er et arbejde for ham nu.