Viktor Axelsen

Viktor Axelsen med i kendt tegneserie

Viktor Axelsen følger trop med flere tidligere sportsstjerner.

Torsdag den 1. august udkommer et nyt nummer af Anders And, som i denne uge står i sportens tegn, da der er OL.

LÆS OGSÅ: Nik & Jay til OL i Paris: Jeg drømte om det som barn

Artiklen fortsætter under videoen.

På forsiden er en ny and dukket op i Andeby, der er tale om Axselsand - en fortælling om badmintonstjernen over dem alle - Viktor Axelsen.

- Jeg synes, at det er fedt. Jeg har selv læst Anders And-blade, da jeg var lille. At være en del af det og være på forsiden er superfedt, siger Viktor Axelsen, til Ekstra Bladet, da de spørger til forsiden.

Ifølge mediet glæder Viktor sig til at kunne vise sine piger, Vega og Aya, historien, når de bliver ældre.

I hovedhistorien God sportsånd bliver Rip, Rap og Rup udfordret af Bisse, Bæst og Bølle, der er skolens største pralhalse. De hævder, at ingen kan slå dem i nogen sportsgren overhovedet, og det resulterer i en dyst i tovtrækning mellem på den ene side ænderne og på den anden side de storpralende klassekammerater.

Men hvad skal Rip, Rap og Rup dog gøre, når de ikke ved noget om tovtrækning, og deres modstandere samtidig er større, stærkere og endnu mere frygtindgydende end dem selv? Hjælpen er nær, da de møder sportsstjernen Viktor Axelsand, som Viktor Axelsen er kommet til at hedde i historien. Han ved alt om sport og god sportsånd, og med den helt rigtige træning får han delt ud af sin erfaring og gjort ænderne klar til kamp!

LÆS OGSÅ: Mia Blichfeldt deler OL med kæresten: Fransk badminton-stjerne

Og særligt emnet god sportsånd er noget, som ligger Viktor Axelsen meget på sinde.

- Det er en fornøjelse at kunne dele ud af sin erfaring til den næste generation, uanset om det kommer til badminton eller tovtrækning. Jeg håber, at Rip, Rap og Rup og andre talenter bliver ved med deres sport, så længe de synes, det er sjovt og husker på, at man aldrig bliver til noget uden den helt rigtige sportsånd, siger Viktor Axelsen.

LÆS OGSÅ: Flemming Møldrup er blevet skilt

Viktor Axelsen er ikke den første sportsstjerne, der er med i den berømte tegneserie, for både Caroline Wozniacki, Kevin Magnussen og Rasmus Højlund har gjort det før.

Viktor Axelsen har indtil videre vist, at han igen spiller for guldet, og har vundet begge sine første OL-kampe sikkert. Onsdag møder han den irske badmintonspiller Nhat Nguyen.

LÆS OGSÅ: Henrik Møllgaard må undvære familien: Derfor kan de ikke være med i Paris

Se billedet af Viktor Axelsen som and herunder:

Anders And nummer 31 med Viktor Axelsen på forsiden.