Mathias Gidsel: Overvejer at skifte karriere

Den professionelle håndboldspiller gør sig tanker om at slippe håndbolden og lave noget andet.

Med sine blot 25 år har den danske back-spiller, Mathias Gidsel, rigeligt tid til at forme sin fremtid, som han forudser bliver uden for banen. Gidsel har nemlig et brændende ønske om at kaste med andet end håndbolde, når han bliver lidt ældre.

Det løftede han sløret for over for HER&NU, da vi talte med ham i forbindelse med håndboldherrernes mediedag for nylig.

- Jeg har altid ønsket at være efterskolelærer, afslørede Mathias, som overraskende nok allerede gør sig tanker om, hvad han skal lave, når han på et tidspunkt er færdig med at kaste med en bold.

- Jeg ville elske at have noget med unge mennesker at gøre, så det tror jeg ville passe mig rigtig godt, fortsatte han og fortalte, at han selv havde en rigtig god oplevelse på Oure efterskole, hvor han gik i to år.

LÆS OGSÅ: Bradley Cooper nød Cirkus Arli i Tisvildeleje

Den unge stjernespiller Gidsel, som ved OL i Tokyo i 2020 blev kåret som turneringens bedste spiller, forestiller sig, hvordan han kan blande sine to passioner sammen i sin fremtidige karriere som efterskolelærer.

LÆS OGSÅ: Frederik og Marys hemmelige OL-plan afsløret

- Måske ville jeg have lidt håndbold ind over efterskolelivet i form af noget træner på en efterskole, lød det fra landsholdspilleren, der dog ikke forudser et karriereskift lige foreløbigt:

- Det kunne jo være, at der var nogen, der ville have mig om mange mange år.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsens advokat raser efter ny dom: Bizart