Sådan går det med kærligheden i dag

Det strømmer med interesserede piger i Sebastians indbakke.

Selvom den 21-årige Bianca Eisenhart modtog et væld af breve og satte rekord i "Landmand søger kærlighed", fandt hun desværre ikke kærligheden.

LÆS OGSÅ: Silas Holst tilbage i "Vild med dans"

Hun endte med at vælge Sebastian Jury Jørgensen, men under den romantiske weekend indså de begge, at deres forventninger til et forhold var vidt forskellige. Derfor besluttede de at sige "tak for denne gang" og afslutte det. 

Artiklen fortsætter under videoen.

Trods den bratte afslutning er parret ikke uvenner i dag. 

- Efter optagelserne snakkede vi sammen på slottet, og efter der sagde vi farvel. Vi ønsker det bedste for hinanden, men det fungerede bare ikke mellem os, forklarer Sebastian og afslører, at de to også har skrevet kort sammen: 

- Bianca har også skrevet til mig, at hun var ked af nogle ting, som skete under optagelserne til programmer. 

Masser af tilbud

I dag er Sebastian stadig single, men henvendelserne strømmer ind i indbakken. 

- Der var én der skrev for 3 timer siden, at hun synes, at jeg så sød ud, og det kunne godt være, at hun var noget. Jeg har ikke rigtigt udforsket noget endnu, og der har heller ikke været en pige endnu, hvor jeg bare har tænkt "Det skal bare være hende", fortæller Sebastian og afslører, hvad han leder efter: 

- Jeg har brug for en, der tager initiativ og viser mig kærelighed, og som kan elske både den humoristiske og den seriøse side af mig. 

LÆS OGSÅ: Marianne Eihilt fylder 50 år: Forlader Danmark

HER&NU har forsøgt at få en kommentar fra Bianca, men det har ikke været muligt i skrivende stund.