Mikkel Hansen og Stephanie Gundelach.

Mikkel Hansen om skelsættende periode med stress: Min kone måtte sige fra

Ifølge håndboldspilleren var han alt for stædig til at erkende, at han havde symptomer på stress.

Selvom han oplevede hukommelsestab i flere timer ad gangen, så kunne Mikkel Hansen ikke selv se, at han var ramt af stress. Det kunne hans hustru, Stephanie Gundelach, 37, til gengæld.

Da han i begyndelsen af året blev sygemeldt, skete det efter en lang periode, hvor han rejste meget mellem familiens hjem i København og Aalborg, hvor han spillede håndbold.

LÆS OGSÅ: Joakim Mæhle skal være far: Deler søde detaljer

Artiklen fortsætter under videoen...

I ”Aftenshowet” fortalte Mikkel, 36, forleden, at det var Stephanie, som tog over, da det gik op for hende, hvor slemt det stod til.

Sammen med Mikkels forældre, Flemming og Helle, fik hun ham til at indse, at det ikke var sundt at fortsætte på den måde.

-  I mit tilfælde var det nok min kone, der tog beslutningen. Heldigvis. Jeg er en ret stædig person og kører på, indtil jeg brænder ud, tror jeg. Jeg var lidt fanget i at have sat mig selv og min familie i en situation, hvor jeg skulle pendle ekstremt meget, forklarede han om sygemeldingen i februar.

– Jeg var i en lang periode ekstremt presset og havde en situation, hvor jeg ikke rigtig kunne huske, hvor jeg var henne. Jeg vågnede op et sted, efter at jeg havde taget en lur, og kunne ikke genkende, hvor jeg var. Jeg kunne i hvert fald se, at det ikke var derhjemme. Følelsen af at have haft x antal timer, man ikke kunne huske, sad rimelig meget i én.

Under sygemeldingen overvejede han at stoppe, men han endte med at vende tilbage til banen, og under OL i Paris satte han i sommer et flot punktum for sin imponerende karriere med en guldmedalje.

LÆS OGSÅ: Linse trækker opslag tilbage: Fik mere end 100 tilbud

Artiklen er første gang bragt i denne uges HER&NU-blad. Du kan tegne et abonnement ved at klikke HER.