Mathias Gidsel: Sådan mødte jeg min kæreste

Den unge stjernespiller har kendt sin nuværende kæreste i mange år.

Nu er der ikke længe til, at håndboldherrerne igen ifører sig de rød-hvide trøjer og flyver til OL-byen i Paris. Her skal de nemlig forsvare Danmark i håbet om at vinde en masse medaljer hjem til fædrelandet.

LÆS OGSÅ: Vildt væddemål: Derfor er Magnus Corts skæg blåt

En af de heldige håndboldspillere, der igen er udtaget til OL - for anden gang - er den unge stjernespiller Mathias Gidsel, som ved OL i Tokyo i 2020 blev kåret som turneringens bedste spiller.

- Det bliver en lidt anderledes oplevelse i forhold til Tokyo, hvor der var corona og ingen tilskuere, lød det fra Mathias, da HER&NU mødte ham i forbindelse med håndboldherrernes mediedag nær deres træningslejr i Helsingør den 9. juli.

Den højre back-spiller håber da også på at se en masse danskere, når OL denne gang afholdes i den franske hovedstad. Om ikke andet kan han i hvert fald se frem til at se sit baghold på lægterne.

- Min mor og far kommer ned og følger hele turneringen, fortalte Mathias, der da også kan se frem til at se kæresten i heppekoret.

LÆS OGSÅ: Cecilie Schmeichel jubler: Udvider forretningen

Sådan mødte han sin kæreste

Selvom Mathias Gidsel værner om sit privatliv, kunne han alligevel afsløre tilbage i januar, at han havde fået en kæreste.

Ifølge Mathias selv havde den udkårne allerede dengang været i billedet i lang tid, og nu sætter han overfor HER&NU ord på, hvordan parret mødte hinanden.

- Vi har gået på efterskole sammen, fortalte Mathias til HER&NU på håndboldherrernes mediedag for nylig og afslørede, at de gik i klasse sammen.

Den 25-årige danske håndboldspiller, der til dagligt spiller for den tyske klub 'Füchse Berlin', løftede da også sløret for, at de var ungdomskærester på efterskolen.

LÆS OGSÅ: Magnus Corts kærlighed: Scorede vennens søster

Kærligheden brast dog for en stund, men fik lov at blomstre på ny, og i dag bor Mathias og hans 25-årige kæreste Katrine, som for nylig er blevet færdig med sin bacheloruddannelse, sammen i parrets lejlighed i Berlin.