Henrik Møllgaard afslører skjult talent

Det er ikke kun håndbold, som den 39-årige forsvarsspiller går meget op i.

Den 39-årige professionelle håndboldspiller Henrik Møllgaard er blevet udtaget til OL igen, og det er han naturligvis både rigtig glad for og stolt over.

LÆS OGSÅ: Cecilie Schmeichel jubler: Udvider forretningen

Selvom Møllgaard startede sin professionelle klubkarriere i KIF Kolding i 2005 og er ganske glad for sit virke, så er der mere end bare håndbold, der trækker i ham.

Da HER&NU mødte herrelandsholdet til pressedag i Helsingør tirsdag den 9. juli, spurgte vi Møllgaard, hvad han skulle lave, hvis han ikke skulle være professionel håndboldspiller.

- Jeg ville jo allerhelst have været kok faktisk, afslørede Henrik og tilføjede:

- Men det passede ekstremt dårligt at være kok og håndboldspiller i forhold til arbejdstiderne.

Forsvarsspilleren løftede da også sløret for sit skjulte talent for madlavning, som er noget, han går næsten ligeså højt op i som håndbold.

LÆS OGSÅ: Jakob Fuglsangs unge kærlighed: - Det er jo direkte pinligt

- Jeg hygger mig meget med at lave mad derhjemme, og gør mig faktisk enormt meget umage over for min familie, lyder det fra Henrik Møllgaard, der også fortæller, at han 'nørder' madlavning ligeså meget som håndboldspillet.

Du kan følge med på TV 2 Sport i aften klokken 20.30 og torsdag aften klokken 21.10, når håndboldherrerne møder Argentina til OL-testkampene i Royal Stage, Hillerød.