Magnus Landin efter operation: Sådan går det i dag

Den 28-årige landsholdsfløj blev i foråret skadet under en træning. Han var udtaget af spillet i seks uger efter operationen.

HER&NU mødte for nyligt landsholdspillerne på deres sædvanlige opholdssted, Marienlyst Strandhotel, som de tjekker sig ind på, når de er på træningslejr i Helsingør.

LÆS OGSÅ: Vildt væddemål: Derfor er Magnus Corts skæg blåt

Håndboldherrerne er nemlig ved at gøre sig kampklar til OL i Paris, så de kan stå skarpe, når de skal møde topkandidaterne fra Egypten og Frankrig i de to første OL-kampe.

Og den 28-årige landsholdsfløj Magnus Landin, som til daglig spiller for den tyske klub THW Kiel, er en af de heldige, der er blevet udtaget, og han glæder sig da også ekstra meget til at komme tilbage på banen, efter at have siddet på bænken i seks uger.

Den 30. marts kunne den tyske klub nemlig berette på deres hjemmeside, at Landin var blevet skadet under en træningskamp, hvor han brækkede en knogle i hånden - og det var uheldigvis kastehånden.

- Den danske verdensmester pådrog sig fredag et brud i kastehånden under træning, og blev opereret samme aften, udmeldte THW Kiel på hjemmesiden.

LÆS OGSÅ: Forelsket i cykelrytter: Her er Pogacars forlovede

Klar og parat til OL

I dag har hånden og dens ejer, Magnus Landin, det heldigvis meget bedre, og han glæder sig til at komme i gang igen.

- Jeg er heldigvis kommet tilbage uden smerter eller noget, sagde han og fortsatte:

- Jeg er glad for at være tilbage i landsholdslejren, og jeg glæder mig til at komme i gang med at træne en del og komme ind i landsholdsformen igen, sagde han til HER&NU.

Du kan følge med på TV 2 Sport i aften klokken 20.30 og torsdag aften klokken 21.10, når håndboldherrerne møder Argentina til OL-testkampene i Royal Stage, Hillerød.