Magnus Landins barndomsdrøm gik i vasken

Den professionelle venstrefløj havde en drøm om at blive noget helt andet end håndboldspiller.

Den danske landsholdsspiller Magnus Landin gør sig i disse dage klar til at forsvare den rød-hvide trøje, når han sammen med de andre håndboldgutter i dag, tirsdag den 23. juli, flyver sydpå til OL-byen i Paris, hvor de første gang indtager banen mod Frankrig på lørdag den 27. juli.

LÆS OGSÅ: Magnus Landin efter operation: Sådan går det i dag

Spørger man Landin, er han glad for at være tilbage i landsholdslejren, og han glæder sig til et OL, der denne gang forhåbentligt huser fyldte lægter, til forskel fra sidste OL i Tokyo, hvor Corona var i stort fokus.

- Denne her gang glæder jeg mig til at spille foran tilskuere, og jeg glæder mig til at deltage i et OL, hvor Corona ikke har så stor fokus. Det var det meget sidste gang, og det håber jeg ikke, der er noget snak om mere, lød det fra Magnus Landin, da HER&NU mødte ham til håndboldherrernes pressedag den 9. juli forud for OL.

Barnsdrøm gik i vasken

Der er ingen tvivl om, at den 28-årige stjernespiller er havnet på den rigtige hylde i dag, men det har ikke altid stået skrevet i stjernerne, at Magnus Landin skulle være professionel håndboldspiller.

- Jeg har altid gerne ville være noget inden for politiet, afslørede Landin til HER&NU, som svar på, hvad han skulle være, hvis det ikke var professionel håndboldspiller.

LÆS OGSÅ: Henrik Møllgaard ærgerlig over OL: - Det er jeg træt af

Der gik dog et kort øjeblik, inden han uddybede, at det altså ikke var hvilken som helst politibetjent, han havde drømt om at blive.

- Ikke bare politibetjent, men måske kriminal efterforsker eller sådan noget, lød det fra en reflekterende venstre fløjspiller til sidst.