Magnus Cort of Denmark and Team EF Education-EasyPost celebrates at finish line as stage winner during the 106th Giro d'Italia 2023
Magnus Cort of Denmark and Team EF Education-EasyPost celebrates at finish line as stage winner during the 106th Giro d'Italia 2023

Magnus Cort efter sejr: Laver helikopteren

Den danske cykelrytter Magnus Cort har sin helt egen måde at fejre en sejr på.

Den danske 'Tour de France'-cykelrytter fra Bornholm, 31-årige Magnus Cort, blev syg med Corona kort før 'Tour de France', hvilket satte en kæp i hjulet i forhold til forberedelsen inden.

LÆS OGSÅ: Emil Midé og familien: Skovler penge ind

Artiklen fortsætter under videoen.

Alligevel holder bornholmeren, der kører for det norsk-danske hold Uno-X Mobility, fast i troen på, at han kan snuppe endnu en etape i touren i år. Og sker det, bliver det fejret på en ganske særlig måde.

- Når jeg vinder sådan her, så er der et lille ritual… Jeg skal hjem i bad, hvor jeg sætter Rammstein på for fulde drøn. Så kommer Snapchat frem, mens jeg hinker rundt på værelset – nøgen. Så laver jeg altså helikopteren. Den ryger lige ud til de nærmeste venner, og så ved de, at det sgu går meget godt, har Magnus Cort tidligere fortalt i en klumme hos B.T.

Cort påpeger dog, at det kun sker ved de store sejre. Touren og Vueltaen. Ellers filmer han ikke sig selv nøgen, mens han står og svinger med den.

Om Magnus Corts venner får glæde af et gensyn af helikopteren i dette års 'Tour de France', vil tiden vise.

LÆS OGSÅ: Se billederne: De kendte ankommer til Roskilde Festival

Dagens etape er den 7. i rækken, men det er tourens første enkeltstart. Ruten går fra Nuits-Saints-Georges til Gevrey-Chambertin - en strækning på 25,3 kilometer.

LÆS OGSÅ: Rørende detalje: Derfor har Jonas Vingegaard tatovering på hånden