Efter stor indsamling: Nu skal pengene bruges

Det er ikke småpenge, den populære sejlerfamilie har formået at samle ind efter orkanen.

Da Emil Midé Erichsen for nogle år siden sejlede jorden rundt med sin bror, Theis, kom det bag på dem, da de kom hjem, at de var blevet landskendte og allemandseje. Nu sejler Emil igen rundt i verden - denne gang er det med hustruen Louise og de to sønner Hugo og rumle, og så har de næsten 100.000 følgere med sig på Emils Instagram.

LÆS OGSÅ: Allerede i næste uge: Ny sæson ‘Bachelorette’

Her har familien den seneste uge oplevet den absolut bedste side af at være blevet kendte ansigter. Efter med nød og næppe at have undgået at blive ramt af en orkan på St. Lucia ved Grenadinerne, hvor båden Havana ligger, igangsatte de en indsamling til de omkringliggende øer, for hvem ødelæggelserne har været katastrofale.

Nu er indsamlingen lukket, og på bare fire dage har de formået at samle 331.700 kroner ind til nødhjælp.

- Det er helt sindssygt, jeg er målløs. Jeg er dybt dybt rørt over jeres gavmildhed. Jeg taler ikke kun på mine vegne, jeg taler også på Louise og drengenes vegne og hele Marengos vegne (samarbejdspartnerne, red.), det er fuldstændig fantastisk, fortæller Emil i en video på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Kåd på Roskilde: Tommy Ahlers kysser løs på ny kvinde

- Nu har vi lukket indsamlingen og rykker os ind i den næste fase. Vi har brugt de sidste to dage på at købe ind, bruge alle de penge I har doneret på fornuftig vis, synes vi selv, så nu skal vi ned og dele de her ting ud og forhåbentlig gøre en forskel for de mennesker dernede.

LÆS OGSÅ: Jenna og Albert taler ud om aldersforskellen

Havana sejler nu til nogle af de hårdest ramte øer for at se, hvor den hjælp, de har indkøbt, kan give bedst mulig mening at dele ud.

Emil fortæller til slut i sin opdatering, at mens de er i de hårdest ramte områder, kommer de ikke til at kunne lave daglige opdateringer, fordi tv-masterne er væltet, så der er intet signal. Når de er færdige og igen har signal, lover de at opdatere alle de gavmilde følgere.