Kristina 'Mulle' Kristiansen og Louise Vejsager.

Kristina 'Mulle' Kristiansen udskyder bryllupsplaner

For håndboldspilleren Kristina 'Mulle' Kristiansen og hendes forlovede Louise Vejsager har der været andre ting, der skulle falde på plads først.

Håndboldspilleren Kristina 'Mulle' Kristiansen, 34, der danner par med kæresten Louise Vejsager, havde taget sønnen Viggo, fire, hans kusine Johanne, fire, og naboens datter Liva, fire, med i Cirkus Summarum.

HER&NU fik en snak med den garvede håndboldspiller omkring deres kommende bryllup og parrets familieforøgelse, da Kristina blev mor for anden gang til lille Elvira, som desværre var for lille til at komme med i cirkus.

LÆS OGSÅ: Efter operation: Emil tilbage på Havana

Artiklen fortsætter under videoen...

- Det er dejligt, det er jo vores nummer to, vores lille pige vi fik her. Man må sige, det er noget andet at få toeren end det første barn. Man er lidt mere afslappet, og hun er meget nem, og hun er rigtig sød og smiler, så vi er meget glade, fortalte Kristina og tilføjede:

- Hun er derhjemme, hun er lidt for lille til at tage med i cirkus.

Parret delte desuden også flere deltajer om deres kommende bryllup.

- Vi er ikke kommet så langt endnu, vi havde lige en barnedåb, der skulle klares, og så sommerferie, der skulle bookes, så vi tager lige noget ferie, og så går vi i gang med, hvorhenne det skal være og hvordan og hvorledes.

Mulle, som bekendt blev forlovet med sin kæreste Louise Vejsager i julen, har dog ikke travlt med bryllupsplanerne.

LÆS OGSÅ: Rasmus Bjerg afslører store forandringer i familien: - Det er mærkeligt

Kristina (øverst til venstre, red.), der danner par med kæresten Louise Vejsager, havde taget sønnen Viggo, fire, hans kusine Johanne, fire, og naboens datter Liva, fire, med i cirkus.