"Forræder"-Chinasas svære barndom: Far forlod mig

Chinasa har ikke haft en let barndom, men det har gjort hende stærk.

Chinasa Ementa, 24, er lige nu aktuel i tv-programmet "Forræder - Ukendt grund", hvor hun sammen med 14 andre deltagere skal forsøge at få ramt på den tre udvalgte forrædere. 

LÆS OGSÅ: Adam Price med stor nyhed: Gør det igen

Det var Chinasas veninder, der skubbede hende ind i programmet, da de mente, hun ville være god til spillet. 

- Jeg havde egentlig ikke set "Forræder" før, men de vidste, jeg er god til at snakke med mange og ville have det sjovt med det. Jeg kan godt være lidt af en menneskekender, fortæller Chinasa. 

Chinasa har en stor omgangskreds og har mange gode venner, og ifølge "Forræder"-deltageren har hendes opvækst udviklet hende til at være god med mange mennesker, selvom Chinasa ikke haft en opvækst som mange andre, men hun har været god til at se positivt på tingene. 

- Som barn var jeg forholdsvis stille, og der gik lang tid, før jeg blev blødt op. Jeg har gået i flere institutioner, så jeg har været lidt sen til at få venskaber og snakke med folk, men det er jeg så kommet efter, smiler Chinasa. 

LÆS OGSÅ: Joakim Mæhle skal være far: Deler søde detaljer

Årsagen til, at Chinasa har skiftet institutioner, skyldes, at hendes forældre blev skilt, og Chinasa flyttede fra København til Nordsjælland med sin mor og sine to yngre søskende. 

- Det var noget af et skift, forklarer Chinasa, der dengang stadig havde kontakt til sin far, men sådan blev det ikke ved med at være. 

LÆS OGSÅ: Linse trækker opslag tilbage: Fik mere end 100 tilbud

- Min far kommer fra Nigeria, og da de blev skilt boede min far stadig i Danmark, men da jeg var 11 år, flyttede han tilbage til Nigeria. Så nu har jeg ikke kontakt med ham overhovedet. I starten var det virkelig hårdt, for man er vant til, der er en mor og en far i familier, så det var svært og underligt, at det kun var min mor, der kom med til ting. Når man ikke er så gammel, er det ret svært at svare på, hvorfor ens far ikke kommer med, forklarer Chinasa og tilføjer:

- Jo ældre jeg er blevet, jo mere er det gået op for mig, at man ikke behøver have to forældre, hvis man bare har én, der kan alt, og det kan min mor. 

Chinasa har aldrig fået en god forklaring på, hvorfor faren flyttede tilbage til Nigeria. 

- Han fortalte, at det var noget med hans familie, siger Chinasa, der i dag har accepteret sin historie og har vendt sin opvækst til en styrke. 

LÆS OGSÅ: Mika og Jasmin deler trist nyhed