SE DEM HER: De nye deltagere i "Forræder"

"Forræder" har snart premiere igen, og 17 deltagere er klar til at spille.

TV 2 udvider "Forræder"-universet med "Forræder - Ukendt grund", hvor Martin Johannes Larsen er spilleder, og hvor 17 vidt forskellige spillere fra hele Danmark kaster sig ud i et spil om sandheder og løgne. 

LÆS OGSÅ: Frederik og Morten er blevet forældre: Kom til verden under "Vild med dans"

I "Forræder - Ukendt grund" kan spillerne vinde den helt store pengepræmie - enten alene eller sammen med deres loyale medspillere eller forræderiske sammensvorne.

Lige nu ånder alt fred og idyl på "Forræder"-slottet. Men inden længe slår Martin Johannes Larsen dørene op til en helt ny omgang mord og mysterier, hvor intet vil være, som det plejer. Martin har nemlig inviteret 17 spillere fra hele landet ind på slottet for at se, om de har, hvad der skal til, for at gennemskue - og ikke mindst overleve - løgne og bedrag, mord og forvisninger.

LÆS OGSÅ: Efter "De sjældne danskere"-exit: Nu forklarer Karina beslutningen

Er de 17 spillere skarpe nok til at afsløre forræderne, eller vil det lykkes forræderne at snyde de loyale og selv gå hele vejen?

Se de 17 deltagere herunder: 

Anders, 39 år, advokat, bor i Silkeborg

- Jeg tilmeldte mig, fordi jeg godt kan lide at spille og dyste, og det her format virker så udfordrende og specielt, at jeg var sikker på, at jeg ville få en meget speciel oplevelse, fortæller Anders.

LÆS OGSÅ: Amalie om forholdet: Har givet op

Anders i "Forræder - Ukendt grund"

Birgitte, 49 år, dramaturg og tekstforfatter, bor i Randers

- Jeg elsker at lege, at observere den menneskelige natur og gode mysterier. "Forræder" er et Kinderæg - her får jeg alle tre ting. What's not to like?, fortæller Birgitte. 

Bigtitte i "Forræder - Ukendt grund"

Chilie, 31 år, vagtfunktionær, bor i Frederikssund

- Jeg elsker hele universet og konceptet, så selvfølgelig skulle jeg da være med til enten at myrde og gemme mig i skyggerne eller være en af de loyale, der opklarer, hvem forræderne er!, siger Chilie.

LÆS OGSÅ: "Alle elsker Sinan" vender tilbage: Det bliver grænseoverskridende

Chilie i "Forræder - Ukendt grund"

Chinasa, 24 år, studerer organisatorisk læring, bor i Aalborg

- En gruppe veninder fra mit studie syntes, at det ville være det perfekte format for mig, og at jeg ville elske at være med. Jeg kan godt lide en udfordring og tænkte "Hey, forandring fryder'', så…, fortæller Chinasa.

Chinasa i "Forræder - Ukendt grund"

Frederik, 34 år, pokerspiller, bor i Vejle

- Det kunne være en spændende udfordring at være med i et spil med så stor fokus på taktik og psykologi og det at skulle danne relationer på kryds og tværs med så forskellige typer af mennesker, forklarer Frederik.

LÆS OGSÅ: Steen har erobret Sussis hjerte: Det startede som et væddemål

Frederik i "Forræder - Ukendt grund"

Janne, 70 år, happiness director, bor i Odense

- Jeg elsker 'murder mystery', gamle slotte, udfordringer og at komme ud i det røde felt - og alle mine ønsker er blevet opfyldt, fortæller Janne.

Janne i "Forræder - Ukendt grund"

Marc, 24 år, lærerstuderende og fitnessinstruktør, bor i Aalborg

 - Jeg elsker at tage nye udfordringer op og rykke mine grænser. Jeg er enormt konkurrencedrevet, men samtidig også ret følsom, og det har jeg lært at se som en styrke, fortæller Marc. 

LÆS OGSÅ: 'Sygeplejeskolen'-skuespiller afslører: Sådan passer jeg på mig selv

Marc i "Forræder - Ukendt grund"

Mathilde, 25 år, psykologistuderende og tjener, bor i København

- Jeg øver mig på at finde oplevelser, som tilføjer gnister i min hverdag, så det her var en chance for bare at gøre noget, der føltes rigtigt og sjovt i øjeblikket, siger Mathilde. 

Mathilde i "Forræder - Ukendt grund"

Matias, 35 år, klassisk pianist og komponist, bor på Frederiksberg

- Jeg er en del af en gruppe, der leger en selskabsleg, som minder om 'Forræder'. Et af gruppens medlemmer var med i sæson to - det var noget af det sjoveste og hårdeste, han havde prøvet. Den oplevelse måtte jeg også have med!, fortæller Matias. 

LÆS OGSÅ: Lukas Graham far igen: Afslører datterens navn

Matias i "Forræder - Ukendt grund"

Nicklas, 33 år, business development manager, bor i Aarhus

- Jeg har meldt mig til på baggrund af helhedsoplevelsen, jeg har en masse at byde på, og jeg elsker alle slags spil! "Forræder - Ukendt grund" er en 'once in a lifetime opportunity', siger Nicklas. 

Nicklas i "Forræder - Ukendt grund"

Nikolaj, 25 år, kandidatstuderende i læring og forandringsprocesser, bor i København

- Jeg tilmeldte mig "Forræder" for at udfordre mig selv og min evne til at gennemskue andre. Det var min chance for at bevise over for mig selv, at jeg kan stå stærkt midt i løgne og intriger, forklarer Nikolaj. 

LÆS OGSÅ: Ferien endte galt: Datteren på hospitalet

Nikolaj i "Forræder - Ukendt grund"

Ozan, 31 år, dataanalytiker, bor i København

- Jeg synes, det er et fascinerende spil. Jeg havde sådan lyst til at spille med og opleve det indefra fremfor at se med hjemmefra, så da muligheden bød sig, kunne jeg ikke undlade at melde mig, siger Ozan. 

Ozan i "Forræder - Ukendt grund"

Regitze, 34 år, danseskoleindehaver, bor i Valby

- Jeg vil udfordre mig selv. For mig handler det ikke kun om at vinde, men om at lære at navigere i pressede situationer, teste mine grænser af og finde tryghed i mig selv, fortæller Regitze. 

LÆS OGSÅ: Uffe Holm meldt til politiet

Regitze i "Forræder - Ukendt grund"

Salma, 23 år, socialpædagog og iværksætter, bor på Frederiksberg

- For at opleve og prøve nye udfordringer. Jeg vil også gerne fremme inklusion i tv og inspirere piger, der ligner mig, til at prøve nye og udfordrende oplevelser. Det har jeg selv lidt savnet, når jeg har set tv, fortæller Salma om, hvorfor hun meldte sig. 

Salma i "Forræder - Ukendt grund"

Silje, 20 år, influencer og underviser i mental og fysisk sundhed, bor i København

- Jeg meldte mig spontant til 'Forræder - Ukendt grund', da min veninde og jeg så sæson et sammen, og jeg opdagede, at man kunne ansøge om at komme med!, fortæller Silje. 

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Morten overraskede Malene under "Vild med dans"

Silje i "Forræder - Ukendt grund"

Stefan, 26 år, distriktschef, bor i København

- Jeg har aldrig gjort noget vildt. Mit fokus har altid været på karrieren, arbejde og uddannelse. Dette er min chance for at prøve noget helt nyt og udfordre mig selv, siger Stefan. 

Stefan i "Forræder - Ukendt grund"

William, 24 år, driftsassistent og musiker, bor i København

- Jeg har meldt mig til programmet for at give mig selv en oplevelse, som er ud over det sædvanlige, og for at udfordre mig selv, siger William. 

William i "Forræder - Ukendt grund"

"Forræder - Ukendt grund" har premiere lørdag 12. oktober på TV 2 Play og TV 2 Echo.

LÆS OGSÅ: Marianne Eihilt langer ud efter seerne: Dybt uenig