"Forræder"-Marcs svære fortid: Nyt job ændrede alt

Det har ikke altid været nemt for Marc, men et job viste sig at blive vigtigt for ham.

I øjeblikket ruller TV 2s populære program ”Forræder – Ukendt grund” over skærmen, hvor Marc Karaket Bach Nielsen sammen med sine forræderiske sammensvorne skal snyde de loyale.

LÆS OGSÅ: Tinka vender tilbage på TV 2 til jul

Trods sine evner til at bedrage, har det ikke altid været lige let for Marc at tro på sig selv. Marc er genetisk lille, da hans mor er fra Thailand, og da han var yngre, var han også meget spinkel. 

- Jeg var nem at skubbe væk på fodboldbanen i folkeskolen. Når man ikke er så stor, får man en følelse af ikke at blive lagt mærke til, og det påvirkede mit eget selvbillede, fortæller Marc.

LÆS OGSÅ: Udfordret under “Vild med dans”: Jaloux kæreste

Marc fik for nogle år tilbage en ny chef, og så ændrede alt sig. 

- Jeg fik job i et fitnesscenter som receptionist. Jeg fik verdens sødeste chef, der har støttet mig i tykt og tyndt. Og han pressede mig ud af min comfort zone og introducerede mig til træningsverdenen, fortæller Marc til HER&NU/Realityportalen.

Efter Marc fik øjnene op for de store maskiner og det svedige træningstøj tog det en positiv drejning for hans mentale helbred.

- Så tog det ene det andet, i takt med jeg trænede, og jeg begyndte at få lidt større muskler, så gjorde det også noget for selvbilledet, at man begyndte at tro på sig selv. Så sådan det ydre og det indre udviklede sig ligesom parallelt, fortæller Marc.

LÆS OGSÅ: Renée Toft Simonsen kæmper med to modstridende sider af sig selv: ”Jeg har arbejdet med det hele mit liv”

I dag har Marc stor selvtillid, og han har selvtillid til at stå ved sine følelser, som han ikke er bleg for at vise frem på tv. 

Se "Forræder - Ukendt grund" hver lørdag kl. 22.40 på TV 2 Echo eller TV 2 PLAY.

LÆS OGSÅ: Sofie afslører spiseforstyrrelse under "Bachelorette"