Karina Frimodt i ny kræftfrygt: Nu er der svar

'Vild med dans'-stjernen kan ånde lettet op efter halvanden uge i uvished.

Det har været en lang weekend for "Vild med dans"-stjernen Karina Frimodt. Efter sit årlige kræfttjek 13. september fik hun ikke den besked, hun håbede på. Her fandt lægerne nemlig en forstørret lymfekirtel i armhulen, som hun fik taget en biopsi af.

LÆS OGSÅ: Kaspar og Lambang jubler: Nummer fire på vej

Den biopsi ville hun få svar på i dag, og derfor sad nerverne helt udenpå tøjet, da HER&NU/Realityportalen mødte hende til premieren på "Vild med dans" fredag aften.

LÆS OGSÅ: Ærlige Karsten Ree: Det har ændret mit livssyn

- Det er nogle lange dage, og det er noget med bare at fokusere på de gode ting, og gøre sådan noget som det her, der gør mig glad. Det er egentlig bare at fokusere på alt det gode, der er. Det er selvfølgelig hårdt, for jeg aner ikke, hvordan min fremtid ser ud på mandag, lød det fredag aften fra Karina Frimodt.

Nu har hun fået svar på biopsien, og hun kan ånde lettet op. 

-  Ligger her helt splattet ud og 1000 kilo lettere. Jeg er lige kommet fra hospitalet, hvor jeg skulle have svar på biopsi prøven. “Det er en godartet lymfeknude”, sagde lægen!! Hurraaaaaa, nu kan jeg trække vejret igen, skriver Karina Frimodt på Instagram og takker samtidig sine følgere for alle de mange tanker og hilsener.

LÆS OGSÅ: "Årgang 20"-Lisbeth: Derfor vises skilsmissen ikke på tv

Karina Frimodt valgte i 2016 at få fjernet det ene bryst, fordi man fandt forstadier til kræft i vævet omkring to knuder, hun havde fået bortopereret.