Janni om skilsmissen: Vi havde et usundt forhold

Der er sket meget bag hjemmets fire vægge, som måske aldrig ser dagens lys.

Der har de seneste dage været stor mystik omkring årsagen til Karsten og Jannis skilsmisse, som Janni fortæller, at hun bad om i et brev til Karsten d. 9. juli. De seneste uger har parret slet ikke haft kontakt, ligesom det ikke har været muligt at få en kommentar fra Karsten.

LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie og Mikkel går fra hinanden

Janni har også kun sparsomt udtalt sig omkring årsagen til skilsmissen, men nu lukker hun lidt mere op for posen. Det er nemlig svært for Janni at have den mundkurv på, som hun har fortalt, at hun har fået i den her sag.

- Der er grænser for, hvad man skal finde sig i med det, jeg har levet i, og så skal man tage folks ytringsfrihed fra en, og så skal man bare holde mund med alt, hvad der er foregået, og det har jeg meget svært ved. Jeg går ind for retfærdighed og sandhed, og sandheden skal nok komme frem. Det lover jeg, lyder det fra Janni.

LÆS OGSÅ: Janni Ree slår fast: Det har intet med sygdommen at gøre

Hun er både rasende over ikke at kunne få kontakt til Karsten, men hun er især rasende over, at hun pludselig står på gaden uden tag over hovedet, for det har Karsten ifølge hende lovet, at han aldrig ville lade ske. 

- At man er så kold og kynisk, at man løber fra en aftale med et menneske, der rent faktisk har elsket ham, og har passet og plejet ham i 11 år og vist omsorg. Det er en kold og kynisk måde at være på, hvor man tænker "var det det menneske, jeg trods alt har elsket og gjort så mange ting for?" - og så får man den her omgang, fordi man vil skilles.

LÆS OGSÅ: Janni Ree beskyldt for utroskab

Ifølge Janni så har den været gal mellem hende og den kommende eksmand lige fra begyndelsen af forholdet, så skilsmissen har også været længe undervejs.

- Det er lige fra starten, når du lever i et forhold, og du er udsat for de ting, jeg har været udsat for, at du mister dig selv hen ad vejen, og du kan ikke gå til højre eller venstre. Der sker jo nogle ting med en, hvis man lever i et usundt forhold, og så kan du leve i rigtig mange år i et usundt forhold, fordi du ikke kan kende dig selv, fortæller hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen med vildt tilbud: Far til Amalies tredje barn

- Det er netop os kloge kvinder, det sker for, at du til sidst ikke ved, hvem du selv er. Der kan ske mange ting, der kan gøre, at du mister dig selv igennem mange år. Så det har intet med hans sygdom at gøre, det har stået på i mange år.