Kendispar deler sød historie: Sådan fandt de rugemoren

Parret åbner nu op om deres fertilitetsrejse.

I starten af april kunne ægteparret Morten Kjeldgaard og Frederik Haun fortælle, at de snart skal være forældre, og kort efter lød nyheden, at der er dobbelt op på babylykke. De venter nemlig tvillinger.

LÆS OGSÅ: Ærlige Frederik Haun: Overvældet af frygt

Der er fem måneder til, at parret kan kalde sig fædre til to piger, og i et opslag på Instagram deler de nu historien om, hvordan de har båret sig ad med at finde en kvinde til at bære dem.

- Nanna er den fantastiske kvinde, der bærer vores børn, og i Danmark betegnes hun som en graviditetsvært, da det ikke er hendes æg og ej heller hendes børn - så Nanna skal ikke være mor. Nanna har sin egen dejlige familie her på Sjælland; hendes mand, Frederik, og deres to drenge, som vi holder meget af, skriver parret i opslaget og fortsætter:

- Vi kendte ikke Nanna, før vi startede vores fertilitetsrejse sammen, men skæbnen ville, at Nanna kontaktede os her på Instagram og tilbød os muligheden for denne helt unikke gave.

I opslaget ses en video af de tre, der efter lang ventetid endelig får overbragt den glædelige nyhed, at Nanna er gravid. Hun er nu 18 uger henne, og graviditeten må siges at have skabt et tæt venskab mellem dem.

- Vi elsker Nanna, og hun føles som den søster, vi ikke vidste, vi havde. Vi har knyttet et meget stærkt bånd, som for altid vil vare ved og er dybt taknemmelige over, at Nanna valgte lige præcis os, skriver de videre.

LÆS OGSÅ: Morten og Frederik får hate om graviditet: Det går nok, fordi...

Se videoen og opslaget herunder: