Særlig dag for Frederik og Morten: Det skete for to år siden

Frederik Haun og Morten Kjeldgaard husker særligt denne dag for to år siden.

Frederik Haun og Morten Kjeldgaard tæller ugerne til, deres tvillingepiger kommer til verden, og ventetiden er lørdag blevet brugt i selskab med netop pigerne, som Nanna Brandt bærer i maven.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Stephanie skal skilles  

Nanna og hendes mand Frederik er blevet en stor del af Frederik og Mortens liv, og at bruge årets store Pride-fest med dem, gav god mening, da dagen er noget helt særligt. 

- For præcis 2 år siden skrev Nanna til os på Instagram, da hun sad til Pride med sin mand Frederik og tilbød at bære vores børn. Det var en besked, der skulle ændre vores liv for altid. Vi havde drømt om at stifte familie, men vidste, at vejen dertil ville være lang og usikker. Nannas generøse tilbud kom som den største gave. Nu står vi her i dag med kun 6 uger tilbage til termin, fortæller parret lykkelige. 

De to par (og tvillingerne) er derfor sammen taget til København for at fejre livet og fællesskabet, og alle har de klædt sig i gult. 

- Pride handler om accept, mangfoldighed og kærlighed i alle dens former, og vores rejse med Nanna og Frederik er et levende bevis på, hvor stærk den kærlighed kan være. Vi er uendeligt taknemmelige for dem, og vi vil altid huske, at det var på denne dag for to år siden, at alt begyndte, slutter de.  

At være rugemor uden betaling er lovligt i Danmark, men sundhedspersonale må ikke hjælpe med befrugtningen, og derfor har de fået ægoplægningen lavet i San Diego.

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner siger farvel til sønnen

Frederik Haun og Morten Kjeldgaard med Nanna, der bærer deres tvillinger samt Nannas mand, Frederik.