Her er Sarah Grünewalds nye tv-program

Selvom hun har sagt farvel til 'Vild med dans', er hun blevet på TV 2.

Den tidligere 'Vild med dans'-vært Sarah Grünewald har længe været meget hemmelighedsfuld omkring sit næste karrieretræk. Til sidste uges premiere på 'Mørkeland' fortalte hun dog, at der var et stort tv-program på vej, men hun ikke ikke sige mere.

LÆS OGSÅ: Martin Johanens Larsen er ny vært på 'Forræder'

Nu løfter TV 2 dog sløret for, hvad hun snakkede om. Til trods for jobskiftet så fortsætter hun nemlig på kanalen. Til november præsenterer TV 2 et helt nyt underholdningsprogram, der fejrer musikken, klaveret og danskerne. Programmet hedder 'Piano', og Sarah Grünewald er vært. 

I fire programmer inviterer hun danskere fra hele landet til at dele deres glæde ved klaveret, når de får mulighed for at spille for tilfældige forbipasserende på en af landets mange banegårde. Hvad de ikke ved, er, at de to eksperter popmusikeren Mads Langer og den verdenskendte pianist Tanja Zapolski lytter med, og til sidst vil invitere én fra hvert program til at medvirke i en storslået koncert.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Realitykendis med i 'Vild med dans'

- I 'Piano' dyrker vi danskernes glæde ved musikken. Der er så mange dygtige mennesker, som ikke nødvendigvis beskæftiger sig professionelt med musik, og dem giver vi en unik mulighed for at vise deres store passion for klaveret. Jeg glæder mig helt vildt til, at seerne kan opleve de mange modige danskere, der er mødt op på banegårde for at spille klaver og fortælle deres egen historie, siger Dorte Borregaard, underholdningsredaktør på TV 2, i en pressemeddelelse og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Midt i skilsmissedrama: Janni Ree vælter sig i tilbud

- Det er blevet til mange rørende øjeblikke og fortællinger, uanset om de bliver formidlet af en livserfaren 92-årig kvinde, som har spillet hele livet, eller en vanvittig talentfuld niårig dreng, som har spillet i få år. 'Piano' bekræfter os i, at musikken har en helt særlig evne til at åbne op for følelser og samle folk på tværs af aldre og livssituationer.