SE BILLEDERNE: Kendisser til vild nøgenfest

Der var masser af nøgenhed at spore under årets Smukbold-turnering på Smukfest.

SmukFest i Skanderborg er i fuld gang og onsdag eftermiddag blev der blændet op for den allersidste omgang Smukbold nogensinde. 

Den legendariske strandhåndbold-konkurrence blev - vanen tro - afsluttet med et væld af kendisser på banen, da den store finale skulle afgøres.

LÆS OGSÅ: Robinson-stjerne dropper ferie med manden: Rejser med fremmede

Og her gik det bestemt ikke stille for sig. Gæsterne til Smukbold var nemlig ikke blege for at smide kluddene og crashe festen i sandet. 

Det mærkede flere fra kendisholdet på egen krop. Både den pensionerede bryder Mark O. Madsen, YouTube-stjerne Rasmus Brohave, komiker Ruben Søltoft og tv-vært Sarah Grünewald fik visit på banen. 

LÆS OGSÅ: Landmand-Bianca på TikTok: Så kendt er hun

For sidstnævnte, der blev flankeret af to nøgne gutter, gjorde det bestemt ikke noget, at Smukbold blev en sand nøgenfest. 

- Jeg er vinterbader - min far er tysker! Jeg er jo nærmest nudist. Nøgenhed gør mig ingenting, fortæller Sarah Grünewald til HER&NU/Realityportalen og tilføjer: 

LÆS OGSÅ: Store ændringer i ny sæson 'Love Island'

- Jeg synes, at det, at man løber ind nøgen og viser sin krop... Lad os nu forhelvede bare få et afslappet forhold til hinandens kroppe og hvordan vi ser ud. Det synes jeg også, det her det kan. 

For hende er en ting altafgørende.

- Så længe, intentionerne ikke er seksuelle, så har jeg intet imod at stå med to fyre, der ikke har noget tøj på, fortæller hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Inden ‘Landmand søger kærlighed’: Fik råd af TV 2-kendis

- Hvis de kom hen og stod og gramsede på mig og gerne ville alt muligt, så havde det været noget andet. Men det er ikke intentionerne, de er bare ude at feste og har det sjovt - og det må de gerne. 

Smukfest 2024
Smukfest 2024
Smukfest 2024
Smukfest 2024
Smukfest 2024
Smukfest 2024