Den allersidste dans: Nu bisættes Jens Werner

Jens Werner bisættes i dag i Sankt Pauls Kirke i København, hvor venner og familie siger et sidste farvel.

Den 9. juli sov Jens Werner ind efter lang tids sygdom, og den legendariske danser og 'Vild med dans'-dommer døde blot to uger før sin 60 års fødselsdag.

I dag - fredag den 19. juli - samles familie og venner for at sige et sidste farvel til Jens Werner i Sankt Pauls Kirke i København.

LÆS OGSÅ: Jens Werners hustru deler rørende opslag: Vi er ikke i chok

Bisættelsen starter klokken 13.00 ved en offentlig gudstjeneste, som varetages af præst Kathrine Lilleør.

Alle, som vil tage afsked med 'Vild med dans'-dommeren, er velkomne til bisættelsen.

Efterfølgende afholdes et privat arrangement, hvor de nærmeste vil tage afsked på et sted med ganske stor betydning. Nemlig Anette og Jens Werners danseskole 'A&J Werner dans' i Værløse.

Levede livet fuldt ud

Jens Werner begyndte at danse allerede som fire-årig, og har haft en imponerende karriere som professionel danser, hvor han opnåede at blive den mest vindende danser i Danmarkshistorien med flere mesterskaber både i Danmark og uden for landets grænser.

Derfor var det også oplagt, at netop Jens Werner skulle være dommer i TV 2-hittet 'Vild med dans', hvor han har siddet ved dommerbordet fra programmets debut i 2005.

LÆS OGSÅ: Jens Werner talte ud om kræftforløb: Det gav mig lyst til at leve

Danselegenden måtte dog takke af som 'Vild med dans'-dommer i 2023 - 2,5 år efter han fik den nedslående besked om sin kræftsygdom i december 2020.

- Jeg har det rigtig godt, jeg er i en god periode, og jeg er i rigtig gode hænder. Med det mindset, jeg har, og med den kærlighed, jeg har fra min familie, så tror jeg på noget godt i fremtiden, sagde Jens Werner dengang til HER&NU og takkede for den massive støtte, han havde modtaget, efter han stod frem og fortalte om sin sygdom.

Da delte han da også, at den rørende støtte fra de mange mennesker gav ham lyst til at leve livet fuldt ud hver dag. Og det gjorde han da også lige til det sidste.

Så sent som midt i juni var han i Silkeborg for at lære tv-kokken Jesper Panorama at danse lancier, alt imens man på 'Werner Dans' Facebook-side kunne se billeder af ham i fuld sving med at renovere køkkenet i sin og hustruen Anettes danseskole i Kirke Værløse.

LÆS OGSÅ: Jenna Bagge i tårer: Det er hårdt